This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sarah Purnell
Sarah Purnell - 1 Item
De naam plork heb ik wel eens naar mijn hoofd gekregen, ik zoek een man die me niet zo wil noemen maar die met mij van geile sex wilt genieten. Ben het zat een blauwtje te lopen en zoek nu een man die wel op mij geilt en plezier en geilheid wilt beleven met mij! Kusjes......
Sarah Purnell
check this out!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - insteker
Aan de bar vroeg ik laatst aan een knappe dame:”Heeft u misschien een aansteker in uw zak?” Zegt ze : “Nee, maar wel een insteker aan mn zak!”
Helga
Helga - onanieren kann man doch überall
Egal ob Du alleine bist, oder mit Deinem Freund, onanieren kann man doch überall!!! Gemeinsames onanieren ist natürlich die schönste Art des onanierens, dabei onanierst Du den Penis Deines Freundes, und er Deinen oder aber Du onanierst Deinen und er onaniert seinen und ihr schaut euch einander zu…….mmm
Ed
Ed - natte poep
Ik had vanmorgen last van natte poep: het soort waarbij je je gat wel 25 keer afveegt en het nog steeds niet schoon wil worden en je uiteindelijk maar besluit om een toiletpapiertje in je ondergoed te doen om de ergste ellende te verhelpen.
Gerda Nieuwenhuis
Gerda Nieuwenhuis - vierkante borsten
Waarom heeft een dom blondje vierkante i.p.v. ronde borsten? Omdat ze de doos rond haar siliconen heeft laten zitten.
rio
rio - camera
Zeker wel een mooie naakte vrouw ….Ik ga een camera neerzetten en vragen of ze het volgende wil doen: Ze komt de badkamer binnen lopen en heeft de camera al goed afgesteld …. we kunnen dus zien dat ze gaat uitkleden totdat ze naakt is …. en vervolgens zet ze de douche aan en stapt er naakt onder ….. eerst natuurlijk nog wel even de temperatuur goed zetten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook