This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anne Lorraine Gales
Anne Lorraine Gales - 4 Items
hallotjes!! Ik werk dus als danseres in een hele gezellige stripclub. ik vindt het heel erg leuk om dat te doen maar ik mis wat. ik wil eigenlijk net nog dat beetje meer...ik vindt het leuk om iemand lekker uitgebreid te verwennen met een erotische massage of om een man op een avondje bij hem thuis op zijn wenkjes te bedienen terwijl ik in 1 van mijn sexy pakjes rondloop. daar wordt ik zooo ontzettend geil van!! en ik vindt het ook echt geen probleem om je te trakteren op een geile striptease met wie weet wel een heeeeeeel heet einde...ben jij dat beetje meer waar ik na op zoek ben?
Anne Lorraine Gales
harig slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anne Lorraine Gales
show me the way
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anne Lorraine Gales
oraal
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anne Lorraine Gales
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - achterstand
Een man komt thuis en vindt zijn vrouw in bed met zn boekhouder. Man:”Wat moet dat hier?” Zn vrouw:”Jouw achterstand bijwerken!”
Jorinde
Jorinde - ballen
Ik kan niet achterhalen waarom mijn hond zijn ballen likt. Ze smaken echt walgelijk.
Ed
Ed - damppoep
Wie heeft er hier wel eens last van damppoep? dwz: na een avondje flink stappen en de nodige pilsjes genuttigd te hebben, ruikt je kak naar een dampende natte hond.
Karlijn
Karlijn - de lijm stroomt nog langs je benen
Dochter komt dus later thuis dan was afgesproken terwijl haar vader het meisje vragend aan kijk zegt ze: “Maar vader, ik had een lekke band onderweg” Waarop haar vader zegt: “Ik zie het, de lijm stroomt nog langs je benen”…
bastiaan
bastiaan - bloedmooie meid
Wat een bloedmooie meid is dit toch! Ger heeft het toch maar weer voor elkaar! Na een leuk inleidend gesprek trekt ze de broek van Ger naar beneden en neem ze zijn grote blanke sabel in haar warme mondje. Wat kan deze meid zuigen! Soepel zuigt ze al zijn vrijkomend voorvocht naar binnen en maakt hem gek van geiligheid. Wat er volgt is bloedgeile sex in de lekkerste standjes!! Mmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook