This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nathalie Di Martino
Nathalie Di Martino - 1 Item
Hai geile mannen van Nederland. Ik ben een rijpe dame. Sinds mijn man er vorig jaar met een jonger exemplaar vandoor is gegaan ben ik op zoek naar een sex relatie. Gewoon lekker n*uken en geen gedoe! Ben voor veel in en heb weinig taboes. Kan zowel ontvangen als verplaatsen, doei
Nathalie Di Martino
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - wilhelmus stornt
Niet te geloven, vanmorgen had ik ineens last van Wilhelmus stront: zo liet ik eerst een paar ruften in het ritme van het Wilhelmus (vaak alleen de eerste noot), voordat de bruine zooi eruit kwam. . En dan wordt mij ook nog wel eens verweten dat ik aan het Nederlandse volkslied zo weinig aandacht schenk!
Elsemieke Hazeleger
Elsemieke Hazeleger - tampon
Als mannen op een dag ongesteld kunnen worden weet ik zeker dat ze gaan opscheppen over de grootte van hun tampon!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - buurman
Toen ik een paar weken geleden weer eens bij mijn buurman bleef slapen hebben we voor het eerst sexueel geëxperimenteerd. Dat werd uiteindelijk steeds meer, tot in het zeer extreme! Niemand wist ervan maar ik was er blij mee en vond het lekker. Maar opeens wilde hij niet mee….. Nu heeft hij een vriendin en is zij zelfs zwanger. Ik weet wel zeker dat ik echt alleen van jongens houd. Soms is het lastig. Maar ik ben in ieder geval eerlijk en hoef mezelf niet te verbergen…..
Vilayna LaSulle
Vilayna LaSulle - een TOLLIE masseren
HEY WETMAN: een TOLLIE masseren is een serieuze bezigheid, voor zowel de mannen als de vrouwen. Heerlijk masseren met massageolie en dan lekker lang is al een belevenis voor beide partijen. Ik kan me niet voorstellen dat een heerlijke TOLLIEMASSAGE niet tot de favorieten doet behoren. Het blijft toch geweldig?
tom
tom - 50euro
Een vrouw in een winkel betaalt met 50 euro, zegt de kassiere: “Mevrouw dit biljet is vals!” Vrouw: “SHIT,dan ben ik verkracht!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook