This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lilliputsie
Lilliputsie - 1 Item
! hey hallo lekkere man ik ben weer terug en zit te popelen van verlangen om met jou in gesprek te komen om over leuke fijne dingen te praten maar natuurlijk ook over ontdeugende stoute verlangens wil jij die aan mij vertellen krijg jij de mijne te horen ik zit al met een hele natte poes op je te wachten dus bel je me kusjes!
Lilliputsie
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pamela Hotseflos
Pamela Hotseflos - een afknapper
Als ik een man pijp zonder rubbertje, kan ik hem voelen en ruiken en proeven, en dat werkt voor mij net zo goed als voor hem. Ik voel me er ook vrouwelijk door, en hij wordt er aantrekkelijker van. Behalve als er iets mis is met zijn hygiëne of zijn lijf, dan vind ik het juist een afknapper (zoals laatst bij een darmpatiënt). Dat gaat heel diep, het heeft niet eens te maken met of ik de man aardig, of aantrekkelijk vind!
Carl
Carl - vieze woorden
KUT staat gewoon voor korte urine trechter en LUL voor lange urine leider. Dus zulke vieze woorden zijn ‘t niet!
Ed
Ed - 2e golf
Vanmorgen had ik een tweede golf drol: dit overkomt je op het moment dat je net klaar bent, je reet is geveegd en je gaat net je broek ophalen en dan weet je opeens dat er nog meer zit dat je in je enthousiasme even was vergeten!
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - langere borst
Er komt een vrouw bij de dokter met de klacht dat haar ene borst veel langer is dan de andere. “Vreemd,” zegt de dokter, “doet uw man er soms iets speciaals mee?” “Tja, zegt de vrouw, “als we gaan slapen houdt hij wel altijd mijn ene borst vast.” “Och,” zegt de dokter; “dan kan het daar ook niet van komen.” “Nou ja,” zegt de vrouw, “we slapen wel in een stapelbed!”
Elmer
Elmer - goede huisvrouw.nl
Vraagje: ben je een goede huisvrouw? Het wordt namelijk tijd dat er weer eens gezogen wordt bij me!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook