This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Valerie Mourgues
Valerie Mourgues - 1 Item
Hallo daar...Zin in een gezellig of een ondeugend gesprekje met een leuke vrauw Ik weet wat je lekker vind lieverd. Mijn sexy body verlangt naar jouw!!Als je zin heb in een lekker spannend avontuurtje dan bel me maar of kom met me cammen.Ik hoop dat wij gauw van elkaar kunnen gaan genieten. Ik heb er zin in en jij???
Valerie Mourgues
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - filmpje
Dit meisje heeft mij gisteren haar filmpje opgestuurd. In het fillmpje heeft ze enkel haar blauwe slipje nog aan en staat heerlijk te dansen voor de webcam. Heb jij nog filmpjes liggen, stuur ze naar dan ook naar mij op!
Jan Lambers
Jan Lambers - damesondergoed
Ik moet bekennen dat ik ook dames slips draag en dat mijn vrouw ze voor me haalt ( bij de Hema ) Maar dat zijn gewone slips voor dames . Ik ben begonnen met dames slips omdat er geen iritante naden in zitten en bij heren ondergoed wel .. Het zijn de gewone strakke slips en naadloos en geen kant of andere tierenlantijntjes en ik zweer er bij . Maar het laaste half jaar draag ik helemaal geen ondergoed meer omdat ik het gewoon irritant vind zitten in mijn liezen . En dat bevalt nog beter eigenlijk!
Harry Prick
Harry Prick - dikke billen
Ze heeft dikke billen. Maar zo te zien zit ze er niet mee....
Sanne Potsie
Sanne Potsie - sauna-uitnodiging
‘Een sauna-uitnodiging resulteert bij mij eerder in een positief antwoord dan het aanbod wat te gaan drinken of uit eten te gaan. Een sauna kost niet zoveel , het is - gezien het daglicht - veiliger en bovendien kun je er lekker ornanieren!
Rochelle Lairdie
Rochelle Lairdie - bikkelharde rookworst.nl
Onze keuken gaat heerlijke “stampotten” bereiden met de bijhorende bikkelharde rookworst, 2 lekkere dikke gehaktballen en beflapjes enz. Wilt u zo vriendelijk zijn om uiterlijk woensdag 18 december voor 12.00 uur aan de dames van de receptie uw aanwezigheid door te geven zodat de horeca rekening kan houden met “uw komst”?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook