This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Christelle Hannecart
Christelle Hannecart - 1 Item
HEY!!!!! IK BEN WEL EEN LEKKERE HETE DONDERSTEEN EN JIJ MAG MIJ HELEMAAL UITPAKKEN VAN TOP TOT TEEN! WANT IK BEN EEN HEET SETJE HOOR! IK BEN GEK OP HEERLIJKE STIJVE P*LEN! En ik ga er helemaal voor DEZE DONDERDAG! Ik ben gek op jouw sperma en smeer het maar uit waar jij maar wilt! MMMMM Ik laat je alles zien en geef jou waar je recht op hebt! Kom je.... Je zal er zeker geen spijt van krijgen!! EN IK BEN ALTIJD HEERLIJK GEIL GEKLEED! IK WACHT OP JE....
Christelle Hannecart
MIJN SLIPJE
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jaclyn Zweedberg
Jaclyn Zweedberg - of een zwaard??
Wie heeft er hier wel eens een: BHOP'tje (Bikkel Hard Ochtend Pikkie), dikke, hard latje, harde, harde plasser, harde knoepert, hem-omhoog-krijgen, in het gelid staan, kabouter, kanonsloop, kapstok, KOE (Kolossale Ochtend Erectie), lans, lantaarnpaal, lat, mast, een mietert hebben, ODOL (Ontzettend Dikke Ochtend Lul), paal, spier, staander, stijve stok, strakke plasser, tent(e), tentenkamp, tentpaal, het tentzeil strak spannen, tien ton staal verticaal, last van de ochtendspits (Ochtenderectie), of een zwaard??
David
David - vol
Wat is een opblaaspop met witte ogen? …Vol !!!
Rynie
Rynie - schoonheidssalon
Mevrouw Popjes komt thuis en zegt tegen haar man: 'Ik kom net van de schoonheidssalon.' 'O ja?' antwoord haar man. 'Waarom ben je niet aan de beurt gekomen?'
Parel Jozef
Parel Jozef - dan een homo als meneer Pastoor benoemen.
Er staat in de bijbel tig keer dat homosexualiteit slecht en verdorven is (is een gruwel, die mensen moet je verdrijven, uitroeien etc.) en dan een homo als meneer Pastoor benoemen. Ik dacht dat de bijbel het eeuwige woord van God was? Jammer dan……. Ps. Wrijft deze meneer pastoor over uw bolleke , past dan maar op voor uw holleke !
Stephanie
Stephanie - epileren van mijn KRANS
Hallo, na het epileren van mijn KRANS, heb ik nogal last van rode bultjes en nadien ingegroeide haren maar niet bij mijn FOEF. Raar is dat toch, heeft iemand nog tips??
rio
rio - fillmpje
Dit meisje vroeg me van haar een filmpje te maken waarin haar moeder een jonge kerel aanspoort om haar te n*uken. En gen*ukt werd er zeker! Kijk maar even mee hoe deze jonge slet zich snoeihard liet nemen.......!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook