This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - 4 Items
heerlijke milf!! wil jou aandacht! hmmmm kom je lekker binnen op de cam om met me te spelen? of heb jij mij iets spannends te vertellen? een erotische fantasie of heb jij iets stouts gedaan? ik luister graag .. ben nieuwsgierig en opgewonden.. ik ben een heerlijke milf met zalig lijf, lange benen en mooie borsten.. ik doe niet aan sm!!! kom.. geef me jou aandacht .. dik geil kusje xxx
Britt Brøndsted
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Britt Brøndsted
lekkere hapjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Britt Brøndsted
joehoe!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Britt Brøndsted
fetish
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Elenore
Elenore - Doe toch eens normaal
Je staat voor joker met je peniskoker, Kap die flauwekul je staat gigantisch hard voor lul, Je staat voor joker met je peniskoker, Doe toch eens normaal je staat gigantisch hard voor paal!
Christin Krapjes
Christin Krapjes - ontharingscreme voor mijn KRANS
Tja, Ik heb zelf minder last van uitslag als ik een ontharingscreme voor mijn KRANS gebruik i.p.v. bijvoorbeeld een scheermesje. Ik neem meestal een tube van VEET voor de gevoelige huid rond mijn FOEF. Zo heb ik al eens een spuitbus geprobeerd, maar daar was ik minder tevreden over. Ook ik heb al gedacht over definitieve ontharing, maar dat is wel erg duur he??
Edo
Edo - lezen
Op dit moment zijn er 843.000 lullen aan het neuken, 637.000 trekken zich af, 676.000 staan te pissen & 1 lul leest dit bericht!
Django
Django - blazen
Een man is pas geopereerd aan zijn mond. Hij vergaat van de dorst. Tussen zijn tanden door roept hij de zuster: “Zuster, zuster, ik heb zo’n dorst.” “U bent net aan uw mond geopereerd”, zegt de zuster, “u mag niets drinken.” “Ja maar, zuster, ik heb zo’n dorst.” De zuster vertelt het probleem aan de hoofdzuster, en die zegt: “Dien het vocht dan a***l toe, met een trechtertje.” Dus de zuster gaat terug naar de patient en vraagt of hij koffie of thee wil. “Thee”, zegt de man. Hij draait zich op z’n buik, zijn broek gaat naar beneden, en het trechtertje tussen zijn billen. Net als de zuster de thee naar binnen wil gieten, laat de man een enorme scheet. “Wat doet u nu?” vraagt de zuster. Zegt de man: “Mag ik niet blazen als het heet is?”
AD
AD - push-up slip
Na de push-up beha is er nu ook de push-up slip voor mannen. Deze slip doet dankzij het liftende effect de intieme delen groter lijken. Je vindt de push-up slipjes onder andere in mijn winkel naast de brandnetelthee..
Elmer
Elmer - eerst met je vingers
Laatst toen ik weer eens een gedragen slipje ging halen stelde het meisje een ontspanningsmassage voor en vroeg mij mezelf uit te kleden en dat zij dan alvast de olie en handdoeken ging halen, ik mocht mijn onderbroek aanhouden. Daar dacht ik zelf natuurlijk anders over! Ik trok al mijn kleren uit en ging naakt op mijn buik op de massagetafel liggen. Na even zo gelegen te hebben kwam ze terug en hoewel ik haar niet kon aankijken, merkte ik dat ze even inhield toen ze de kamer in kwam en mij daar naakt zag liggen. Ze zei echter niets, legde de handdoek over mij heen en begon rustig te wrijven en te kneden. Ze begon met mijn rug en schouders. Steeds lager en op een goed moment haalde ze de handdoek weg en begon mijn onderrug en billen te masseren. Je zult begrijpen dat ik lag te genieten en steeds geiler werd. Het idee dat ik hier naakt lag en zij mijn billen kneedde zorgde ervoor dat ik een stijve pik kreeg. Ik schok dan ook wel toen deze KLITTEKAT vroeg me om te draaien en zei: Kiele kiele kiele, kiele kiele kiele, doe het maar eerst met je vingers, en dan met je Piele!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook