This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lotte Houbo Pedersen
Lotte Houbo Pedersen - 1 Item
hi lekkerding ik kom uit de omgeving zwolle ik ben een leuke jonge ondeugende dame die wil zin heeft in iets leuks lekkkers en gezelligs ben mis af en toe een tikkeletje dominant maar dat kan jij vast wel aan nou ben jij de gene die daar wat mee kan wacht dan niet en kom langs en wie weet kome wij tot een leuk lekker spannend hoogte punt kisss.......
Lotte Houbo Pedersen
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - vriend
Een vriend (Carlos) van me heeft er altijd van gedroomd om het eens met de moeder van zijn beste vriend te doen,ze heeft mega grote tieten met super harde knopen,dit had hij wel eens gezien als ze een strak t'shirtje aan had.Zijn droom is uitgekomen toen hij wist dat zijn vriend bij zijn vriendin was,is hij naar zijn huis gereden,eenmaal daar heeft hij haar eens flink tepakken genomen, fijne vriend he?
Carl
Carl - de juiste espresso
Hey! Ik heb veel gelezen over hoe je de juiste espresso moet zetten, veel geprobeerd (met wisselend succes). het lukt nu om hele aardige espresso's en cappuccino's te zetten maar dit wordt in mijn ogen nog te vaak afgewisseld met slootwater (4-5 bar) Af en toe krijg ik spontaan het idee dat je een rijpe ongeschoren MILF ligt te beffen! (niets mis mee overigens) Ik ben niet zeker van de oorzaak hiervan dus daarom deze vragen .Wat is nou HET belangrijkst? 1.) Maalgraad (staat eigenlijk vrijwel altijd op minimaal ???) 2.) Hoeveelheid koffie in het portafilter 3.) Tampen (ik heb nu het idee dat ik zwaar moet TAMPEN, terwijl de molen al op minimaal staat) 4.) Druk 5.) Tijd (doorlooptijd) Natuurlijk snap ik dat alle zaken belangrijk zijn, maar wat "verprutst" de bak het meest ? Let me know!
Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - Bondage Hard
Dit is de zware vorm van iemand vastbinden of vastgebonden worden, hiervan worden meestal foto’s en/of film van gemaakt, bondage hard is meestal ook gepaard met pijn, maar dit hoeft niet. Waar wacht je nog op?
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - scheurkalender
Is het woord “kalender”, mannelijk of vrouwelijk? Ligt eraan, of het een zak- of een scheurkalender is!
NICO
NICO - rimmen
Rimmen is zeer risicovol gedrag voor het oplopen van een groot aantal bacteriele infecties. Baffen is ook alleen aan te raden voor seksueel zeer open mensen die hier verstandig mee om gaan. Als je partner geniet van het spelen van je vinger in haar kont, dan is er geen twijfel dat ze ook kan genieten van je orale inspanningen bij het rimmen. Dit is net zoals iedere vrouw die net zoveel van vingeren kan genieten als van je orale inspanningen in het zelfde gebied, of niet?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook