This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Andrea Mirschel
Andrea Mirschel - 1 Item
HEY PSSTT BEN JIJ DIE LEUKE LIEVE LEKKERE MAN DIE IK ZOEK Ik ben een leuke spannende,vrijgezelle vrouIk ben op zoek naar die LEUKE EN LIEVE MAN die samen met mij lekker wil cammen of bellen voor een LEUK of GEIL gesprek en wie weet wat er nog meer van komt ook ben ik gek op lekkere FANTASIE bv op SPANNENDE PLEKJES of .. LIEVE MANNEn HEB JE ER OOK ZO EEN ZIN IN IK WACHT OP JE!! p.s. ik heb lingerie aan.......
Andrea Mirschel
check this out....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - muziekpoep
Nou heb ik weer last van muziekpoep: dat is het gevoel hebben dat je ongelofelijk moet schijten, op de pot gaat ziten, maar er eerst een keiharde scheet met een diepe bas voor de drol uit gaat.
Morgan Cheese
Morgan Cheese - curiosum in de zoo
Eergisteren was ik er weer rond 6 uur 's avonds. Ik was er nog geen vijf minuten alleen of de twee andere personen op het naaktstrand hingen al rond mij: een hardhorige tachtiger (ED?) die het out of the blue tegen mij begon te hebben over "ne*ken", en een volledig geklede vijftiger (AAD?) die het nodig vond om op vijf meter afstand door de menu's van zijn gsm te beginnen browsen (op zoek naar zijn camera vermoed ik). Wat me het meest van al stoorde was het feit dat die veertiger deed alsof het perfect normaal was dat hij daar stond, alsof ik een exhibitionist was die erom vroeg om door hem bekeken te worden. Ik voelde me echt een curiosum in de zoo. Dit heeft de ervaring voor mij een beetje vergald. Misschien kom je overdag zulke toestanden niet tegen, zal morgen eens kijken…….
Doktor Hans
Doktor Hans - schudden
Laatst weer een leuke in mijn praktijk: Vrouw: Als ik met m’n hoofd schud, krijg ik hoofdpijn. Niet schudden dan zeg ik; Zegt ze: Maar door niet met mijn hoofd te schudden heb ik al 3 kinderen.
rio
rio - badmeester
Mijn Oma Gerda heeft een behoorlijke tijd geen sex gehad en eigenlijk had ze het ook niet echt gemist. Totdat ze 's ochtends op haar wekelijkse zwemdag een beetje sjans kreeg met de badmeester. Om te weten waar ze aan toe was nodigde oma Gerda de badmeester uit voor een bak koffie. Tot haar grote verbazing haalde de badmeester direct z'n forse pik uit zijn broek. Oma kon zich niet herinneren dat ze zo'n mooie paal ooit live gezien heeft.Dit wil je toch? vroeg de badmeester. tja...
Elmer
Elmer - afgesproken met een rijpe, geschoren dame
Laatst maar weer eens afgesproken met een rijpe, geschoren dame. (hé, iemand moet het doen!) Ondanks haar leeftijd het ik toch een onverwacht leuke en hete ontmoeting gehad met deze toch zo vriendelijke OMA. Ik kan er alleen maar dromen van hoe het zou geweest zijn indien ze de leeftijd zou gehad hebben zoals aangegeven en zoals de foto's laten blijken. Al bij al een zeer aangename ervaring. Maar of ik ooit nog terug zal rijden ?:

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook