This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marie Gauton
Marie Gauton - 1 Item
hee daar,,heb jij zin in een ... ondeugend leuk meisje ?...../ik weet wat ik wil..en wat jij lekker vind.......mijn HOT BODY verlangt naar jou....ben erg ONDEUGEND....en. NIET alleen achter de cam!!........sta voor veel open .. ik speel met mn plekjes terwijl jij lekker kijkt of meedoet... .en MEER...TOT ZO!.
Marie Gauton
lekker stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - kamermeisje
Kamermeisje duwt verontwaardigd hotelgast van haar af: Ik heb toch geen hoer, Gast:Wie spreekt hier over betalen?
Myrna
Myrna - nymphoman
"Herr Doktor Hanzel, alle sagen ich sei nymphoman." "Ja, liebe Frau, bevor ich eine Diagnose stelle, müssen Sie aber bitte meinen Penis loslassen."
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - droomvrouwen
Droomvrouwen hebben vaak iets misterieus over zich. Iets maakt hen zo onweerstaanbaar aantrekkelijk. Uiterlijk kan een grote factor zijn, maar vaak ook is dat het niet alleen. Het is iets ontastbaars dat haar zo aantrekkelijk maakt. Wat zou een man er voor over hebben om ook zoiets over zich heen te dragen...??
rio
rio - ouwe taart
Mijn oma had laatst een afspraak met een masseur die aan huis komt. Ze zat al een tijdje in haar ondergoed te wachten tot de jongen zich heeft omgekleed en wordt al geil bij de gedachte van de jonge sterke handen op haar gerimpelde lichaam. Ze begint wat met haar volle uiers te spelen en ligt al snel te kermen als de knaap binnenkomt. Deze twijfelt geen moment en neemt het vingerklusje gretig van haar over. Ze rukt zijn paal uit zijn onderbroek en laat zich hard en zonder enige gêne in alle standjes bruut door hem nemen.. Kijk die ouwe taart eens genieten!
Elmer
Elmer - gedragen slipje
Hallo! Toen ik dus laatst een gedragen slipje ging halen ging het niet al te goed! Op de kamer begon het al; zo moest ik gaan liggen en had ik wederom uitzicht op alleen een rug bij het pijpen terwijl ik daar een grote hekel aan heb! Ps. af en toe wat hardhandig. Kennelijk heeft deze kleine een aandoening die je normaal alleen bij ijsberen ziet:een z.g. flutschi allergie; dus het batsen kon alleen weer in missionarishouding, zucht,… overigens wel een uitzicht om te koesteren, met haar benen in een perfecte split! (ze heeft er trouwens ook geen moeite om een beentje in haar nek te leggen) en eigenlijk doet ze best lekker mee. Ik vroeg tegen beter weten in om een kusje en werd verrast met een zacht en licht geopend mondje; na een tijdje zoenend te hebben liggen batsen, leek het me wel wat om even een versnellinkje terug te schakelen. ‘You don’t want to come?’ vroeg ze in een toon alsof ze verwachtte te worden uitgescholden. Mijn voorstel om rustig aan te doen, werd gecountered !!! Ik kreeg de mededeling dat het maar een half uurtje kon duren omdat ze dan moest eten……. Hoewel ze later zei sowieso liever halve uurtjes te draaien, was het toch wel goed voor mijn ego dat er bij terugkomst beneden inderdaad een zakje van de Mac op haar lag te wachten. Toch maar wat langzamer aan gedaan en rustig tongzoenend wat met elkaar liggen spelen, waarbij ze lekker met haar heupen wiegend op mijn vingertjes reed. Deze tweede helft van de sessie was eigenlijk heel goed, maar achteraf had ze er weer weinig schik in. Ook heel vreemd dat ik haar niet meer kon vinden om te betalen. Boudesteijn zei lachend dat ze zich wel bij me zou melden… maar uiteindelijk moest een ander Roemeentje (handoekenvouwer)haar uit de badkamer halen en het was bijna alsof ze vergeten was dat ze nog geld moest krijgen!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook