This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nicole Sanderts
Nicole Sanderts - 1 Item
Ik ben (denk ik) een leuke meid en ben al een tijdje single. Op zich zou een leuke man in mijn leven ook welkom zijn maar omdat ik die nog niet ben tegen gekomen en de zin in iets lekkers ook wel erg groot is dacht ik zet eens een advertentie om te kijken of er een stoute man is die ook zin in mijn gebruikte onderbroekje heeft. Reageer je?
Nicole Sanderts
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bianca Wiekeraadsel
Bianca Wiekeraadsel - raadsel
Waarom doen veel vrouwen net alsof ze een orgasme hebben gehad? Omdat mannen net doen alsof ze een voorspel hebben gehad, natuurlijk!
Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - spermsweeters...
De laatste tijd maak ik ontzettend veel gebruik van zogenaamde sperm sweeters. Die zijn sinds kort op de markt. Je neemt deze in en de sterk geconcentreerde smaakstof zorgt ervoor dat deze wordt opgenomen in het vocht van de zaadblaasjes en de prostaat, knappe meid die dan nog de rooksmaak van mijn sigaren proeft……..
Lance
Lance - tosti
Waarom kunnen vrouwen 's morgens zo moeilijk plassen? Heb jij wel eens geprobeerd om een warme tosti uit elkaar te halen??
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - een mooi setje van rood en zwart met kousen en pumps
Hey jij daar! Ik ben persoonlijk nogal van de eigenwijze en loop in een sexclub dus altijd in leer of lak. Ik ben ooit begonnen in een mooi setje van rood en zwart met kousen en pumps, maar doe mij maar mijn lak of leer met mijn supergave New Rocks laarzen of pumps. Ik ben alleen nog niet tevreden over mijn huidige pumps, de bovenkant is super (kinky), maar heeft helaas wel sleehakken, dus moet daar echt nog iets anders voor vinden. Heeft iemand nog tips???
rio
rio - sportfilmpje
Johanna is aan het sporten. Ze heeft dan ook niets door, als Helen de gymzaal binnen komt sluipen. Eerst helpt Helen haar met het gewichtheffen, maar al gauw daarna helpt ze haar ook uit haar sportpakje om eens lekker wild los te gaan op de fitness apparaten, in zoveel mogelijk posities. Johanna had hier helemaal geen bezwaar tegen. Ik heb er een filmpje van gemaakt zodat jullie lekker stiekem mee kunnen kijken.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook