This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kamilla Kjeldsen
Kamilla Kjeldsen - 1 Item
Hoi, ik ben op zoek naar een man die mijn stoute wensen in vervulling kan laten gaan, niks moet alles mag...hmm, denk jij dat je het aan durft....laat dan gauw wat van je horen en bestel mijn lekkere gedragen hipsters….
Kamilla Kjeldsen
shithot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - jsut do it!
Ik wil dat je nu je slipje uittrekt, hem vervolgens op je hoofd zet en schreeuwend door het huis springt en dan ga je weer terug zitten achter je pc. Bedankt hiervoor alvast……
Maggie Griffins
Maggie Griffins - NIFTERIK
Hey sniftertje! Problemen los je niet op als je stil blijft zitten! Vol verwachting vraag ik mij dus af hoe geil je wordt naarmate jij je dieper en dieper in mij zal verdiepen. Ben jij een vlam, een leuke geile man of een hete klik? Dan kunnen we zeer aangenaam kennis maken en heb ik je heel veel te bieden :)). Ik wil je dromen waar maken en zal je als jouw droomvrouw ontvangen in mijn huisje! Ik woon in een luxe en zeer net appartement en ik vraag voorlopig niet al te veel voor een uurtje lekkere seks. Mogelijkheden: zoenen als er een klik is – beffen – vingeren – verschillende standjes – verschillende standjes – pzc mits je schoon bent zonder slikken – anaal gevend mits jij een voorbind hebt – nzc is mogelijk – en intiem zonder is alleen mogelijk bij aantoning van een doktersverklaring van “ soa vrij”.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - 5 tips
Ik kreeg laatst van een vriend (Fons) 5 tips die je moet vermijden als je aan het Flirten bent: Wacht niet op haar om iets te laten gebeuren. Jij leidt het gesprek. Spreek niet teveel over jezelf (niet opscheppen) tenzij zij echte interesse toont. Dring je niet aan haar op, pak haar niet vast of betast haar. Kom niet zenuwachtig over. Stort haar niet in iets waar ze zich niet in wil storten. Laat haar er langzaam inrollen en laat haar zich comfortabel voelen in de situatie en over jou! Ik ga het gelijk vanavond in de sexbios uitproberen!
Martine Versluis
Martine Versluis - strak en schrikachtig
Anale seks is bij mij heel goed mogelijk zonder pijn of andere nadelige gevolgen. Een goede voorbereiding is al het halve werk, daarnaast is het belangrijk om langzaam aan te doen en je anus rustig te laten wennen aan wat er komen gaat. De sluitspier is van nature erg strak en schrikachtig. Wil je, net zoals ik, aan anale seks doen, dan je moet deze ontzettend ontspannen zijn, anders krijg je inderdaad pijn. Dé ultieme tip bestaat uit de twee G’s: geilheid en glijmiddel. Het laatste koop je gewoon in de webshop!
Poe Pen
Poe Pen - chinees raadsel
Wat is een Chinese condoom? Hangtjiwang kwak opvang.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook