This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Joanne Allsebrook
Joanne Allsebrook - 1 Item
ik lust er zeker nog wel pap van als ik eerlijk mag wezen,heb op dit moment een vaste relatie,en dat wil ik ook wel graag zo houden,maar ik wil meer,dat is al duidelijk genoeg denk ik,ik wil mannen ontmoeten die mijn seks leven een nieuw leven inblazen,leer mij hoe jij vrouwen goed kan verwennen,dan kan ik laten zien wat ik in huis heb,om jou eens heerlijk te verwennen,lijkt het je wat om eerst elkaar beter te leren kennen? of hou je ervan om er gelijk boven op te springen,beide kan bij mij,natuurlijk een etentje en een lekker drankje erbij is ook uitstekend,zolang ik jou erna maar mag verwennen.
Joanne Allsebrook
redhot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kirsten Perry
Kirsten Perry - over tijd...
Ik zeg maar zo: beter te laat dan over tijd, of niet dan?
Guy
Guy - geile neukdate
Van al die porno word ik behoorlijk geil. Af en toe besluit ik dan op deze site een lekker sletje te zoeken voor een geile neukdate! Afgelopen week had ik een date met dit meisje. Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik een zwak heb voor vrouwen met grote tieten dus dat viel hier een beetje tegen. Wel een lekkere kleine geschoren poes overigens!
Lance
Lance - bacardi
Een man komt een bar binnen en bestelt 6 Bacardi-cola's. De barkeeper kijkt hem aan en vraagt of de man soms iets te vieren heeft. “Ja!” zegt de man Mijn eerste pijpbeurt.” ”Aha,gefeliciteerd!” zegt de barkeeper “Dan is de zevende van het huis!” Waarop de man antwoordt : “Nee ,dank je, als 6 die smaak niet kan weg krijgen dan helpt de zevende ook niet meer..”
Ed
Ed - stimulatio
Ik ben er laatst (via mijn sexinstructrice) achtergekomen dat een ander onderdeel van het lichaam waarvan vrouwen kunnen genieten is het stimuleren van of het laten stimuleren van de anus met de tong. De anus is ene de helft van het zenuweinde van het bekken, waarbij het aanraken van dit gebied voor vele mensen zeer seksueel opwindend wordt ervaren. Een waarschuwing vooraf: de anus en het rectum bevatten allerlei ziektes die geen schade kunnen veroorzaken in je spijsverteringskanaal, maar in je mond of maag zeer schadelijk kunnen zijn. Aldus deze darmpatiënt….
Ling FA
Ling FA - remsporen
Mijn man heeft altijd dikke vieze remsporen in zijn onderbroek....al jaren. Ik kan hem niet overtuigen van het feit dat het echt heel waanzinnig goor is. Het blijft gebeuren. Als ik (zuiver hypothetisch natuurlijk want het gebeurd mij niet!!) een keer een poepspoortje in mijn onderbroek zou hebben zou ik mij direct even gaan douchen en dan lekker schoon spul aan. Hij loopt er gewoon de hele dag mee rond. Verder is hij wel schoon opzichzelf, doucht elke dag. Wat vinden jullie, ben ik een te grote cleanfreack of is mijn man eigenlijk een viespeuk. Ik ben echt heeeeeel benieuwd naar jullie reacties want ik heb dit nog nooit aan iemand verteld.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook