This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nicki Ainge
Nicki Ainge - 4 Items
ik heb een dochter van 21 maar die woont al op kamers, vroeger pakte ik haar vriendjes altijd af maar nu heb ik het huis nu helemaal voor mij alleen. maar dat is het nou juist. ik wil niet meer alleen zijn, maar een leuke man om me heen hebben, gezellig samen wat drinken, eten, film kijken, onderuitgezakt op de bank hangen voor de televisie, maar ook een dagje met elkaar weg gaan of een lang weekend weg. ik wil een serieuze relatie, als jij dat ook zoekt, hoop ik van jou te horen, zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten. Ik heb een jacuzzi gekocht en daar kunnen we lekker met elkaar in spelen.
Nicki Ainge
shithot panty
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicki Ainge
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicki Ainge
leuk topje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicki Ainge
burlen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anne Lorraine Gales
Anne Lorraine Gales - leuk stukje proza
Rozen zijn rood , viooltjes zijn blauw Mijn vriend AAD stak hem er iets te bruusk in en toen riep ik auw!
Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - doktertje
Ik speel de laatste tijd steeds vaker met mijn vrouw “doktertje”. En dat doe ik dan minstens een uur waarvan ik haar 55 minuten in de wachtkamer laat wachten…….
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - blootfoto
Hallo dames.. verzorgde man kort gescheiden uit heerlen en ik mis iets, ik geef een ruime vergoeding voor erotisch contact met dames, liever geen beroeps, 100% discreet kan ontvangen of bezoeken uiterlijk niet zo belangrijk wel hygiëne. twijfel niet mail of bel me vrijblijvend! bij een serieuze reactie stuur ik een blootfoto van mij.. tot snel en de groetjes!
Mevrouw Suraboeja
Mevrouw Suraboeja - op een gegeven moment mis je toch iets bikkelhards
Hallo mannen, ik ben een hete MILF die er nog steeds wel pap van lust en kom uit het noorden des lands! Sinds een paar jaar weduwe maar op een gegeven moment mis je toch iets bikkelhards! Ben je net als ik al ietsje ouder (of jonger mag ook) maar zie je het zitten om samen gezellige dingen te doen, en houd je er ook nog steeds van ? Contacteer me dan eens via mijn gedragen slipjes. Om chaos te voorkomen hanteer ik de volgende volgorde: Kerels met een harde TAMPERT mogen eerst en daarna de kerels die viagra nodig hebben en daarna de kerels met de penispompen, ok?
Ton
Ton - vagina's
Ik houd ontzettend van vagina’s want die zijn er in allerlei variaties in grootte, kleur en vorm. Sommige zijn naar binnen geplooid, sommige hebben dikke schaamlippen, andere zijn verborgen onder een dikke laag bont en sommige hebben slechts een klein dons laagje. Hoe de vagina er ook uit ziet, zorg dat je haar zegt hoe mooi het plekje is Omdat vrouwen veel meer dan mannen reageren op verbale liefde is de kans groot dat je haar op deze manier helemaal gek maakt. Praat met haar tijdens het verkennen van haar vagina en vertel haar wat je met haar vagina wil doen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook