This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ivonne Gross
Ivonne Gross - 1 Item
Ik ben sinds 2 jaar weer alleen, en tot nog toe beviel het me prima, maar nu begint het toch wel weer te kriebelen in mijn slipje om een leuke vent te ontmoeten, vooral zo voor de feestdagen he, dan voel je je toch wel eenzaam. mijn twee kinderen zijn allebei de deur ook al uit. wil jij mij beter leren kennen en eventueel, als het klikt, samen met mij de feestdagen doorbrengen, dan wil ik graag wat van jou horen. Maar eerste mag je lekker aan mijn slipjes ruiken….
Ivonne Gross
lekker slipje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Thomas
Thomas - plassex
De ene vriend vraagt aan de andere vriend:"Hoe is het tegenwoordig met jouw sexleven?" "Ach man, " zegt de ander, "ik heb tegenwoordig alleen nog maar plassex." "Plassex? Plassex!?!" vraagt de eerste. "Ja man, " antwoordt de tweede, "elke keer als ik er over begin gaat ze direct lopen zeiken!"
Ruby Willemsen
Ruby Willemsen - wijze raad
Met een condoom om je leuter, voorkom je een kleuter!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - mijn oma
Mijn oma en een vriendin van haar verhuren sinds een maand een kamer aan een eerstejaars student. Toen hij op een avond beneden kwam zaten de oma's op de bank te genieten van een glaasje wijn (een bordeaux uit 2006) . Met een ondeugende blik vroegen ze hem of hij ook een glaasje lustte. Zodra hij zich tussen de oude taarten had genestelt, namen ze direct zijn p*k uit zijn broekje! Wat een bejaarde hoeren! Ik wou dat ik er een filmpje voor jullie van gemaakt had….
Caecilia
Caecilia - serieuze speelster op het sm-circuit
hi. Ik ben een serieuze speelster op het sm-circuit. wie niet durft moet wegblijven. ik heb zelfs een eigen kelder waar ik hete spellen speel met mijn minnaars. ik ben onderdanig, absoluut niet dominant maar je moet me wel aankunnen en goed met me tekeer kunnen gaan anders heeft het geen zin. zie ik je snel?
Gordon
Gordon - rimmen
Rimmen is normaal gesproken alleen een uitgebreidere vorm van beffen, dus zorg dat je een goede beftechniek hebt. Ik heb mijn beftechniek vorig jaar aanzienlijk verbeterd met behulp van een sexinstructrice!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook