This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carmen Haandrikmans
Carmen Haandrikmans - 1 Item
Ik zit op de BIECHT STOEL bij de sexduivel: hoe oud ben je echt?..dus je hebt gelogen over je leeftijd?ja meneer...Was jij al die jaren wel nagelstyliste?NEE meneer...WAT DEED JE DAN AL DIE TIJD?...nou ik heb 2 jaar lang op de wallen gewerkt van Amsterdam en ik ben nu 4 maanden met pensioen ik heb mijn raam verwisseld voor WINDOWS 7...dus je gaat al die mannen via je webcam en slipjes weer helemaal gek maken? Ja hoor sexduivel en suc6 heren van een lekker (ex) hoertje………..
Carmen Haandrikmans
superheet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - baffen
De echte moeilijkheid van het rimmen is voor de partner die het plezier van baffen geeft. Het is overbodig te zeggen dat dit alleen mogelijk is na een grondige douche om eerder genoemde hygienische redenen. Na deze douche is het in feite niets anders dan het likken van elk ander onderdeel van het lichaam. Ik doe dit zelf al jaren…..
Hans Klok
Hans Klok - ik ben het!
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij....Hij keek rond en zag een ingelijste foto van een jongeman op het nachtkastje. Natuurlijk begon hij zich meteen zorgen te maken. "Is dat je man?" vroeg hij nerveus "Nee gek" antwoordde ze en kroop nog eens lekker tegen hem aan. "Je vriend dan?" vroeg hij. "Nee, helemaal niet" antwoordde ze, knabbelend op z'n oor. "Wie is het dan?" vroeg de nu wat ongeduldige jongen Ontspannen antwoordde ze... "Dat was ik voor de operatie".
AD
AD - lustopwekmiddel
Heb jij ook zo/n zin in een spannend avontuurtje? Probeer dan eens een lustopwekkend middel. Het is gebleken dat dit voor velen een nieuwe dimensie aan de seks heeft gegeven. Iedereen heeft wel eens van Spaanse Vlieg gehoord. Hier zijn echter vele nepvarianten van te krijgen of slappe aftreksels van het origineel. In Nederland is echter nog een variant van Spaanse vlieg te krijgen die niet onder doet voor het origineel. Hou je daarbij bij vertrouwde leveranciers! Ik lever alleen topspul waar ik zelf achtersta!!!!
Ernesha Staal
Ernesha Staal - beste standje
Wat is het beste standje om een lelijk kind te verwekken? Vraag dat maar eens aan je ouders…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook