This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carla Dekkerts
Carla Dekkerts - 1 Item
Een leuke jongen gezocht voor… en toen liep ik eigenlijk een beetje vast ;) Ja ik ben dus vrijgezel en zou het best leuk vinden een vriendje te hebben maar als ik dat zo zeg dan reageert iemand die gewoon zin heeft om eens te praten met een leuk meisje (ik dus ;) niet en dat zou ik dan ook weer jammer vinden dus eigenlijk sta ik gewoon overal wel voor open. Dus! Als je meer van mij wilt weten dan moet je gewoon even een slipje van me kopen joh!
Carla Dekkerts
bloedheet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - platbatsen
Voor het ultieme rimmen / baffen combineer je alle 4 de technieken: stimuleer de clitoris en anus zowel met je tong als met je vingers gelijktijdig. Ga over haar clitoris en maak van tijd tot tijd een uitstapje naar haar anus. Gelijktijdig vinger je haar vaginaal. Niet makkelijk, maar gegarandeerd een seksuele belevenis voor je partner die verder gaat dan plat batsen. Aldus mijn sexinstructrice…..
Rikke Holm Rasmussen
Rikke Holm Rasmussen - muscle in your body
I like every muscle in your body, especially in mine!
Lance
Lance - beter verzekerd
Tijdens een bezoek aan een ziekenhuis passeert Koningin Beatrix een kamer waar een mannelijke patient ligt te masturberen. "O God" roept Beatrix. " :o :o Dit is echt walgelijk! Wat is hier de bedoeling van?" De dokter die haar rondleidt, legt uit: "Het spijt me Majesteit, maar deze man heeft een ernstige aandoening waarbij zijn testikels zich razendsnel met sperma vullen. Als hij dit geen vijf keer per dag doet zullen zijn ballen barsten en zal hij spoedig sterven! "Oohh, het spijt me!" zegt Beatrix. Een verdieping hoger komen ze langs een kamer waar een jonge verpleegster een patient ligt te pijpen. "Oohh mijn God!" zegt Beatrix opnieuw. "Wat gebeurt hier?" Antwoordt de dokter: "Zelfde ziekte..., alleen beter verzekerd.."
Hendrikus
Hendrikus - gleuvepreuven
Wat is beffen in het Zweeds? Gleuvepreufen
Freeda Springsteen
Freeda Springsteen - zin in wat spannends
Tja, sinds mijn echtgenoot mij ineens BELEGVARKEN ging noemen kreeg ik ineens super veel zin in wat spannends. Wie je ziet is wie ik ben. Een mooi gevormde vrouw met lovehandles. Ik ga een spannend sexcontact online niet uit de weg maar het liefst zou ik in het echt met iemand afspreken waar het echt goed mee klikt. Ik zoek iemand die spontaan is, open en openminded en mij lekker wilt strelen en likken ……. Af en toe iets nieuws proberen blijft het spannend bij toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook