This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Isabelle Saldjian
Isabelle Saldjian - 1 Item
Ik heb al best wel lang geen relatie meer gehad, wel af en toe sex, maar daar ben ik nu wel klaar mee. ik wil nu een serieuze man die me niet alleen om mijn uiterlijk wil, en voor de sex, maar ook omdat die me leuk vind en verder wil met mij. dat oppervlakkige gedoe ken ik nu wel, en ik wil dan ook meer dan dat alleen. en jij? wat wil jij? Wil jij meer dan alleen aan mijn onderbroekje ruiken of ben je er nog niet klaar voor?
Isabelle Saldjian
bloedhot slipfje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - oude taart
Mijn oma doet het weer na jaren,sinds ze alleen is gebruikt ze alleen haar favoriete sextoys! Ze geniet ervan om weer eens lekker met haar lichaam te spelen. Het zou me niet verbazen als ze hier ook ergens haar slipjes aanbiedt, de oude taart…
Winston
Winston - Cubaan
Een vrouw gaat op vakantie naar Cuba en ontmoet daar een gespierde Cubaanse macho. Ze begint te flirten en dansen en uiteindelijk belanden ze aan t eind van de avond in bed waarbij ze elkaar, tijdens stomende seks, alle hoeken van het bed laten zien. Na de daad, vraagt de vrouw de Cubaan naar zijn naam. "Die vertel ik je liever niet" zegt hij. "Telkens als ik dat vertel lacht iedereen". Zo verstrijken dus 15 vakantie dagen: Ze dansen, drinken daiquiris, mojitos en vrijen op volle snelheid. Aan de vooravond van de terugkeer, dringt de vrouw erop aan dat de man zijn naam vertelt en tenslotte overtuigt ze hem. "Mijn naam is Sneeuw" zegt de Cubaan.. Als de vrouw dat hoort , knikt ze zowat dubbel van het lachen. "Zie je wel" zegt hij. "Ik vertelde je dat iedereen moet lachen om mijn naam. Jij bent net zo". "Nee, sorry. Ik lach niet om je naam. Ik dacht alleen aan mijn man's gezicht wanneer ik hem vertel dat ik gedurende 15 dagen in Cuba, elke dag 20 centimeter sneeuw heb gehad'.
Harry Prick
Harry Prick - I went to a hooker
I’m a sexy guy. I went to a hooker. I dropped my pants. She dropped her price.
Morgan Cheese
Morgan Cheese - mijn moeder
My mother had morning sickness. After I was born!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - smurfen
Weet je waarom smurfen altijd lachen? Omdat het gras altijd tegen hun balletjes kietelt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook