This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sophie van der Made
Sophie van der Made - 1 Item
Alle leuke mannen van belgie opgelet! ik ben het vrijgezellenbestaan zat en wil weer een serieuze relatie! niet denken dat ik dan gelijk aan samenwonen denk en elke minuut van de dag bij elkaar wil zijn, maar wel dat we dan tijd voor elkaar maken, wat leuke dingen doen samen, en vooral dat we van elkaar gaan genieten enzo! maar alleen wanneer we allebei tijd hebben natuurlijk, en ik laat je ook vrij om je eigen dingen te blijven doen, hoop dat dat andersom ook kan. ik hoor je wel als je interesse hebt in mij, en wie weet.... x Ruik eerst maar lekker aan mijn gedragen slipje…..
Sophie van der Made
heet slipske
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - MIIIAAAUUWWW!!!
Hoe kan je 'n hond laten miauwen? Stop de hond in de vriezer voor een paar dagen en zaag 'm daarna doormidden met een cirkelzaag... MIIIAAAUUWWW!!!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - danskunst
Voor een mooie dame (zoals hierboven) die haar danskunst wilt vertonen heb ik trouwens altijd nog wel een paal (tje) vrij….!
Erik
Erik - een rijpe, geschoren dame
Hey GUYS ! Ik ben onlangs ook bij een rijpe, geschoren dame langs geweest! Wie goed kijkt ziet de ouderdomsvlekken al op haar schaamlippen; ik schat haar tussen de 50 en 60. De foto's op usedslipjes.com zijn dus ofwel fake ofwel flink gedateerd (jaar of 30) want het interieur van haar appartement is ook totaal verschillend op de achtergrond (dat bloemetjesgordijn hing er al lang niet meer en die loopfiets zag ik ook nergens..) Een leuke babbel is er zeker en op de klok wordt echt niet gekeken. Op seksueel vlak doet ze wat je ervan verwacht maar helaas ook niks extra. Ze is heel professioneel en beleeft zelf blijkbaar weinig pret aan het gebeuren behoudens een paar schoppen tegen mijn zak. Zeker geen afknapper maar ook geen echte aanrader . een echte beste koop is ze zeker niet meer!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - filmpje
Ik heb weer een leuk filmpje met mijn oma gemaakt. Het gaat zo: op een mooie warme zomerse dag ligt mijn oma in de serre. Ze heeft het behoorlijk warm en besluit zich wat uit te kleden. Haar jonge tuinier ziet dit van achter de struiken en wordt er stiekem geil van. Ook hij kleedt zich uit en komt haar helpen met een enorme sextoy. Jammer dat die tuinier zo/n kleintje had…!. Filmpje zet ik snel live voor jullie!
Carmel
Carmel - date?
Mijn vriendje moet geregeld op zakenreis, als het voor jou geen probleem is om door de week een paar uurtjes vrij voor me te maken, dan beloof ik dat ik samen met jou de bloemetjes buiten ga zetten Wil je meer weten? stuur me dan een leuk berichtje.......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook