This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carolien Witvrouwen
Carolien Witvrouwen - 1 Item
Nadat mijn man me 5 jaar geleden aan de kant heeft gezet voor een jongere vrouw, had ik de liefde opgegeven. maar nu begint het toch weer in mijn slipje te kriebelen, vooral als ik s’avonds na een dag werken, alleen moet eten, of alleen op de bank zit, alleen naar bed ga en alleen weer opsta. ik wil daarom het nog een kans geven. ben jij net als ik eenzaam, en wil je weer van de liefde en van mijn lichaam genieten? dan hoop ik van jou te horen!
Carolien Witvrouwen
warm onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gemma
Gemma - talk of the tepel....
Okee, dit is echt een beetje zo'n onderwerp waar ik normaal noooit over begin. Maar ik vroeg het me af..In films enzo en je hoort het ook weleens, worden de tepels van een meisje vaak "hard" (is daar een ander woord voor?), wanneer ze opgewonden wordt dus wanneer ze met haar eigen hand over haar borsten gaat, of als de hand van haar vriendje eroverheen gaat. Waar je al niet over na kunt denken eigenlijk. Maar bij mij is dit niet zo! Alleen als ik het koud heb (of niet superkoud, maar een beetje) dan worden mijn tepels "hard". Maar dus niet speciaal wanneer ze aangeraakt worden en ze blijven ook niet echt lang zo. Eigenlijk vind ik dat wel een beetje minder, want het is juist lekkerder voor mij om daar aangeraakt te worden, als ze wel zo zijn. En het ziet er ook aantrekkelijker uit, vind ik. Wat vinden jullie er nou van?
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - Deze MILF goes all the way/...
Lekker kontje, mooi slank figuurtje, lekkere volle borsten mooie benen zachte dijen en meer,....in lingerie.lange blonde haren uitdagend spannend een lekkere stem..sexy.. een lekker Wild ding en ...,Deze MILF goes all the way/... dirty talk,,,,fetisch fantasieen ..rollplay...spannende plaatsen buiten binnen..groepsex gangbang...trio s e meee....komlekker binnen ik ontvang jou in een spannend jurkje.... ,zonder of met cam, leeftijd niet belangrijk zolang je maar geil en ondeugend bent!
Boudesteijn
Boudesteijn - electromonteur
Wat is het oudste beroep ter wereld ? Electromonteur, want op de eerste dag schiep God het licht. En 3 dagen daarvoor hebben ze eerst alle kabels moeten trekken.
NICO
NICO - zelfvertrouwen
Mijn vriend ED blaakt de laatste tijd van het zelfvertrouwen. Hij laat gewoon scheten terwijl hij diaree heeft.....
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Sint
Zo vraagt Sint aan een meisje van 12: Wat wil jij nou eens van de Sint? Antwoordt zij: Ik wil wel graag een paar haartjes op mijn foefje. Antwoord de Sint: Mag het ook al een hele baard zijn?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook