This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mariska van den Buste
Mariska van den Buste - 1 Item
Zoek jij net als ik een spannend avontuurtje? dan mag jij op mij reageren,ben een down to earth (zoals ze dat noemen )type. ik zoek mannen,waar ik gewoon gezellig mee kan kletsen,iets eten en even lekker na willen zitten met mij,ben niet vies van om ook daarna elkaar te verwennen,dus hou jij wel van een rijpere oudere vrouw? dan zit je bij mij goed,vindt het ontzettend leuk dat je met interesse mijn profiel even kom bekijken,ik verwacht zeker geen vaste relatie,maar sluit niks uit. ook al wil je gewoon een avondje met mij doorbrengen sta ik daar ook open voor,geen verplichtingen maakt het voor ons alleen maar makkelijker toch? nog steeds geïnteresseerd? Bestel mijn gedragen onderbroekje dan maar…..
Mariska van den Buste
frivool slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dana  Mc Laren
Dana Mc Laren - een hele geile dans
Hallo ik ben erg geil en ben op zoek naar iemand waarvoor ik af en toe een hele geile dans mag doen! Zeg nou zelf: niets doen is ook ontzetten moeilijk want je weet nooit wanneer je klaar bent ! Als je reageert dan mag jij met mij ….
Adri Kreugerts
Adri Kreugerts - geil huisvrouwtje
Hoi luitjes, ik ben dus ook zo'n geil huisvrouwtje en mijn man kan mij niet laten klaarkomen, Dus zoek ik het nu maar eens van buitenaf, ik word er zo geil van als ik vreemdga het geeft een heerlijke kick.. Dus stel je zelf eventjes voor op via een berichtje via mail.. ik hoop dat ik wat moois voorgesteld ga krijgen! Dikke kus alvast!
Boudesteijn
Boudesteijn - jong ventje
Laatst belde een jong ventje aan bij mijn buurvrouw en vroeg of hij even van de telefoon gebruik mocht maken. Mijn oudere buurvrouw had daar geen bezwaar tegen en ging gewoon door met het huishouden. Toen die knaap vermoedde dat ze geen slip aan had kon hij het niet nalaten even te voelen. Ze maakte een stap opzij maar voordat ze er erg in had greep hij haar volop in haar rijpe harige doos. Het laat zich wel raden wat er daarna gebeurde… Ik heb de televisie maar iets harder gezet…
Laup Trellih
Laup Trellih - zoogdier
Zoogdier: een dier met een hard inwendig skelet, harig en het geeft melk. Zoals bijvoorbeeld een kokosnoot dus!
Winfried
Winfried - blootfoto's
Volgende week starten wij het thema GROOTOUDERS... wilt u volgende week zoveel mogelijk blootfoto’s van oma, opa, bonbonneke, pepe, en moeke willen meegeven? Bij voorbaat dank. Het schoolbestuur.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook