This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daniëlle Peller
Daniëlle Peller - 1 Item
hallo mannen en vrouwen, ik ben op zoek naar een lekker spannend avontuurtje, geen verplichtingen of iets dergelijks, alleen maar plezier en genot. Dat laatste kun je overigen s ook in mijn gedragen slipje ruiken…..Dus als je nog genoeg geld hebt kun je er één bestellen …
Daniëlle Peller
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - zeer aan mijn VIOOLTJE
HOI TOPPERS, deze IJSBEER werkt dus op een kantoor en door de hele dag te zitten op mijn stoel, krijg ik heel erg zeer aan mijn VIOOLTJE. Het voelt als spierpijn maar dan in mijn billen en KRANS. Ik probeer af en toe recht te staan, wat rond te wandelen, eens veranderen van zithouding, maar dat helpt niet erg veel. Wat kan ik hier tegen doen? Weet iemand goede oefeningen voor de KRANS en mijn kontspieren ofzo? Of stretch-oefeningen? Andere tips? Ik heb hier wel eens gelezen dat een prostaatmassage uitkomst kan bieden..hoor graag van jullie~!
Mevrouw Suraboeja
Mevrouw Suraboeja - vissersvrouw
Ben je een vissersvrouw? Dan heb je geluk! Vissersvrouwen krijgen namelijk een gratis blootkalender op Valentijnsdag waar twaalf naakte vissermannen in te bewonderen zijn. En de man van December, die komt ook uit Katwijk!
Notermans
Notermans - doe maar 6
Zo bestelt een belg een pizza, als de koerier komt bezorgen vraagt hij: ”Wilt u in 6 of 8 stukken?”. Belg: “doe maar 6, want 8 krijg ik nooit op’...... Groetjes van LUC!
Herman van Veen
Herman van Veen - staand plassen
God: “Wie wil er staand kunnen plassen?” Adam:”Ik Ik!” God:” Goed! Dan krijgt Eva het meervoudige orgasme!”
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - 69
Een oude vrouw zit een tijdschrift te lezen,en daar wordt alles over standje 69 uitgelegd. Even later vraagt ze aan haar man: kom laten we standje 69 uitproberen. Dan zegt haar man: maar ik weet niet hoe het moet. Zijn vrouw zegt: ga maar liggen, dan doe ik alles. Als ze eenmaal bezig zijn, laat de vrouw een harde scheet op zijn gezicht, waarop ze daarna zegt: sorry schat, ik ben heel erg zenuwachtig, laten we het nog een keer proberen. Als ze even later bezig zijn. Laat de vrouw weer een harde scheet, waarop ze daarna weer zegt: sorry schat, ik ben heel erg zenuwachtig. Dan zegt haar man: als het zo nog 67 keer moet, dan hoeft het van mij niet meer hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook