This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Liliane Vintens
Liliane Vintens - 1 Item
hoi allemaal, Ik zoek nog steeds een leuke verzorgde jongen of man, waar ik een paar hete uurtjes mee kan beleven, ik ben niet echt op zoek naar iets vast ofzo, maar we zien wel waar we uitkomen. voor alsnog wil ik alleen maar sex, en dan op allerlei verschillende plekken, en verschillende standjes, ik ben wel veeleisend en dominant, kan jij mij aan en heb je genoeg geld? Bestel dan eerst maar eens een gedragen slipje van me!
Liliane Vintens
kleurplaatslipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

alicia kies
alicia kies - stijve van het salsa dansen...
het lijkt alsof mijn vriend over alles en nog wat moeilijk lijkt te doen. mijn vriendin doet salsa dansen het lijkt mij ook leuk om te doen. ik heb mijn vriend gevraagt of hij 1 keer in de week zou willen oppassen. aangezien die cursus 11 weken duurt, voelt het voor hem een verplichting om 1 keer in de week bij mij te zijn. later aan de telefoon zegt ie dat hij met zn vader erover gepraat heeft. en dat hij het salsa dansen niet goedkeurt omdat ik met een man dans. en aangezien het een sexy dans vind. hij schijnt er zelf altijd een stijve van te krijgen en daarom is hij nooit op salsa dansen gegaan. ik voel me daar juist kind van met al dat gedraai:). maar goed ik kon me wel in hem plaatsen. en toen vroeg ik ow dus het ligt niet aan de verplichting dus. oke wat vind je ervan als ik ga fitnissen dan? ow nee die verplichting wil hij ook niet hebben. goed! ik moet wel rekening houden met zijn gevoelens?? duhhhh ben benieuwd hoe hij reageert als hij erachter komt dat ik al jaren in een massagesalon werk.....
David
David - Pearly
Kim neemt snel een bad voordat ze met Pearly naar de bioscoop gaat. Als Pearly haar komt ophalen, stelt Kim voor dat Pearly ook nog even in bad komt. Dat lijkt Pearly wel een lekker idee! Naast het bad vinden ze ineens een reusachtige sextoy. Nieuwsgierig als de sletjes zijn, pakken ze het gevaarte op en beginnen eraan te likken. Mmmm... Hoe zou zoiets voelen vraag ik me af…..
Banani
Banani - missen
Een stel ligt in bed en de man zegt ‘Ik ga je de gelukkigste vrouw op aarde maken’ Zegt de vrouw: ‘Ik zal je missen!’
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - tussen mijn borsten
pssst, zijn dit jouw ogen? Ik vond ze recenteijk tussen mijn borsten!
Poe Pen
Poe Pen - Vrouwen
Vrouwen zijn net als... pingpong ballen want ze gaan van bedje naar bedje.....
bastiaan
bastiaan - Mijn oma is een stevige, lieve alleenstaande vrouw
Mijn oma is een stevige, lieve alleenstaande vrouw van 77 jaar, en ondanks haar leeftijd een zeer verzorgde en nog steeds aantrekkelijke vrouw. Op een nacht kwam ik weer eens enigszins aangeschoten thuis van een feestje en bemerkte tot mijn schrik dat ik mijn sleutel was vergeten. Er zat niets ander op dan haar wakker te bellen. Toen ze zich voorover boog om te helpen bij het losmaken van mijn veters, zag ik haar grote borsten in haar opengevallen nachtgewaad hangen. Dat uitzicht oefende een onmiskenbaar effect uit op mijn kruis; ik kreeg een keiharde DONG! Ik probeerde mezelf krampachtig te beheersen, maar tevergeefs, mijn TAMP bleef groeien. Op dat moment was madame bezig met het losmaken van mijn broek, wat ook al niet veel hielp in mijn strijd tegen een stijve TAMPERT. Ze moest mijn opwinding hebben bemerkt, want ik hoorde haar iets mompelen. Toen ze mijn broek naar beneden trok, zag ze de dikke bobbel in mijn slip. Ze trok mijn slip naar beneden en nam mijn DONG in beide handen. "Een mooi exemplaar. Het is lang geleden dat ik zo'n lekkere TAMP heb gezien", fluisterde ze hees. Ze boog zich voorover, schoof mijn DONG in haar warme mond en begon langzaam te zuigen. Ik kreunde van genot, schoof de nachtpon over haar billen en keek toen recht in de behaarde spleet van mijn oma. Met twee vingers masseerde ik haar vochtige spleet. Ze bewoog mee met mijn strelingen. Ik hoorde haar kreunen, maar ze bleef me diep en sensueel pijpen. Mijn vingerwerk bleek effectief; ik voelde hoe zij steeds natter werd en klaarkwam. Haar kutspieren spanden zich om mijn vingers. Ineens liet ze mij los, trok de nachtpon over haar hoofd en viel op haar rug naast me op het bed. Ik keek en zag een vrouw zoals Rubens ze ook schilderde. "Kom", zei ze en ze spreidde haar benen. "Ga je gang. Doe maar wat je wilt, wat je lekker vindt." Ik kroop bovenop haar en schoof mijn DONG, nog nat van haar speeksel, in haar opening. Dat bezorgde haar huiveringen van genot. Dit was dus wat ze al die jaren gemist had!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook