This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cheska Tomassi
Cheska Tomassi - 1 Item
Ik ben redelijk vaak sliploos.....In het begin van onze relatie moest mijn man daar heel erg aan wennen, hij is weleens omgedraaid met de auto(terug naar huis dus) omdat ik geen slip droeg en we naar de stad gingen Inmiddels is hij er al lang aan gewend en vind hij het helemaal top, je kanoveral zo makkelijk bij dan he Hoe "gebruik" je dat, gewoon even voor gaan lopen en dan je jurkje heel even aan de achterkant omhoog trekken, zo gaan zitten dat hij het kan zien, zijn hand naar de sliploze plek leiden, allemaal erg leuk want het moet natuurlijk allemaal erg stiekum, niet iedereen hoeft het te zien, het is de kunst de wetenschap dat je sliploos bent tussen jou en degene te houden waarvan je wilt dat hij/zij het weet. En nu moeten jullie 3 keer raden waar die slipjes van mij blijven???
Cheska Tomassi
frivool slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - zonnebril
Iedereen gebruikt zijn zonnebril wel eens om schaamteloos te gluren naar blote vrouwen die op het strand met zichzelf aan het spelen zijn. Sommige gluurders gaan helaas wel erg ver. Die hebben een camera in de zonnebril ingebouwd en zetten die filmpjes dan snel op internet. Sneu doch effectief!
Sneferteri Shupherd
Sneferteri Shupherd - een snoepje
Vraagt een man aan een meisje: Wil jij een snoepje? Waarop op het kind zegt "Dan wil ik eerst je DONG zien…
AD
AD - 50 tinten
Een Vijftig Tinten Party doen we gewoon bij jou thuis. Een sexinstructrice komt jou en je vriendinnen en laat graag alles zien en voelen. Het enige wat je hoeft te doen is je vriendinnen bij je thuis uitnodigen en ik verzorg samen met de instructrice de rest!
Ron
Ron - doorbloeding
Ik zorg tegenwoordig ook voor een veilige, natuurlijke wijze voor een betere doorbloeding van de schaamlippen, clitoris en vulva, waardoor een hoger erotische beleving ontstaat. Hierdoor zullen meerdere, langdurigere en intensere orgasmen geen uitzondering meer zijn. U zult nog veel meer genieten van uw seksuele beleving, bel me dus snel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook