This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marieke de Jongster
Marieke de Jongster - 1 Item
Hoi mop, Heb jij interesse in mijn ongewassen en gebruikte slipje? zoek snel contact met mij en bestel er één of meerdere, hij ligt al klaar…
Marieke de Jongster
vrouw heeft heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Paris
Paris - je partner met mij vreemdgaat
Hallo, de kans dat je partner met mij vreemdgaat is er altijd, of hij dat nou met mij, zijn collega of de buurvrouw doet. Ik zou me drukker maken om de dingen die je wel zeker weet, de feiten. Dat is wat er aangepakt moet worden en waarvan jij moet beslissen of je dat normaal vindt binnen een relatie!
Blair Lindsey
Blair Lindsey - Hygiëne
Hygiëne vind ik niet zo zeer belangrijk bij anale seks. Het is wel heel belangrijk om geen vocht of restanten uit de anus naar de vagina over te brengen, om infecties te vermijden. Gebruik een condoom voor anale seks, en wissel bij de overschakeling naar vaginale penetratie. Bij het gebruik van vingers of seksspeeltjes, zorg je beter voor vochtige, hygiënische doekjes op het nachtkastje. Zelf heb ik een keukenrolapparaat boven mijn bed gemonteerd. p.s. Onthoud wel dat anale seks een 'goede' manier is om soa's en infecties te verspreiden. Als je geen vaste, monogame relatie hebt, zoals ik, wordt sterk aangeraden altijd een condoom te gebruiken!
Maarten
Maarten - Jasmien
Jasmien is moeder van een zoon (Jos) en een dochter (Nora) ,en is getrouwd met een rijke kerel. De vriend van haar zoon Dion komt geregeld langs om samen met die Jos te gaan stappen. Vandaag kwam Dion weer maar Jos was niet thuis. Jasmien was daarentegen super hitsig en het maakt haar niet uit door wie ze gekust zou worden als het maar gebeurde. Dion was dan ook een goede uitkomst... Hopen maar dat Nora er nooit achterkomt, anders wil ze de volgende keer vast en zeker meedoen…..
Hans Klok
Hans Klok - beetje raar
Beetje raar om hier nu op te schrijven maar ik heb een affaire (gehad) met de dochter van mijn buren. Ik ben inmiddels 8 jaar getrouwd. Ook al is het bij 2 a 3 keer gebleven en heeft zij inmiddels een vriendje heb ik dit nooit verteld aan anderen. Mijn huwelijk lijkt er niet onder te lijden. Het was in een opwelling, lekker toch??
Herman van Veen
Herman van Veen - stripbar
Jongen ging stiekem naar een stripbar z’n moeder reageerde boos:Heb je dingen gezien die je niet mocht zien?Ja zei de jongen,Pa!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook