This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Malou van Dringelen
Malou van Dringelen - 1 Item
Ik ben volgens mij alles wat jij zoekt: good looking, lekker, ondeugend, gek op toys, en onverzadigbaar. Ben jij net als ik en kan je er geen genoeg van krijgen en heb je zin om heerlijk te komen spelen met mij en mijn toys? Mijn natte slip en ik wachten op jou! Kusje…
Malou van Dringelen
wie ruikt er aan mijn slipje?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jacintha
Jacintha - stingplezier
mijn vriend pikte eerst ook stiekem me gedragen strings uit de wasmand tot ik hem betrapte. Ik vind het niet erg,zolang het maar mijn strings zijn ! Dus tegenwoordig trek ik hem uit en idee hem aan me vriend,zodat ik nog van me string kan genieten !
Miko
Miko - foto's
Een blonde scholiere wordt op straat aangesproken door een fotograaf! Hij wil het meisje wel eens vastleggen op de gevoelige plaat! Als hij haar uiteindelijk uit de kleren heeft weten te lullen op haar kamer en haar slipje uitgaat ziet hij tot zijn grote verrassing een goede bos schaamhaar op haar poes! Dat mag wel even extra gefotografeerd worden! De foto’s kunnen jullie inmiddels bij mij bestellen. Ik vind ze zelf bijzonder goed gelukt.
Manfred
Manfred - mannensap
Zo'n ding zit te krap, dan wordt ie slap. Dat is geen grap, dus hap jij nu maar mannensap. p.s. Hoeveel wil je dat ik daarvoor extra lap?
Merel
Merel - Mijn mooie smoeltje en verleidelijke lach
Jong, mooi een sexy, of niet dan?? Mijn mooie smoeltje en verleidelijke lach en heel erg trendy.... zo lekker zo sappig zo verrukkelijk als een perzik en een glas rode wijn Zo elegant een verrukking voor het kennersoog van de keurmeester. JIj kan me zien, horen en misschien ook mijn gedragen slipje proeven durf jij het aan ? Mijn borsten staan op knappen en de rest hoor je als je me belt. tot zo een natte zoen op je DONG van mij als voorproefje…..
Van Bafdonk
Van Bafdonk - Joop Braakhekke
Hoe noem je een homofiele gepensioneerde kok (zoals bijvoorbeeld; Joop Braakhekke...) Een uitgekookte flikker.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook