This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Stephanie van Huiden
Stephanie van Huiden - 1 Item
Hallo, ik ben een vrouw die het alleen zijn zo moe is. Ik hoop via deze weg iemand te vinden vanaf de leeftijd van 28 jaar, verzorgd, liefst geen baard, dat prikt, bril is geen probleem, snor ook niet zolang dit verzorgd is voor de rest maakt uiterlijk niet veel uit. bierbuik mag. jij bent lief,spontaan en in voor veel dingen. Als je aan dit voldoet mag je mij altijd contacteren via mijn slipjes…….
Stephanie van Huiden
frivool heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maggie Griffins
Maggie Griffins - maillot
Een man vrijt voor de eerste keer met zijn vriendin op de achterbank van zijn auto.¬ Als ze klaar zijn zucht hij:"¬ Als ik geweten had dat je nog maagd was, had ik er meer tijd voor genomen."¬ Zegt zij:"¬ Als ik had geweten dat je meer tijd had, had ik mijn maillot uitgedaan."¬
Harry Prick
Harry Prick - blootfoto
Een docente van een scholengemeenschap in Almelo heeft bij de politie aangifte gedaan nadat ze via berichtenapplicatie Whatsapp een gefotoshopte blootfoto van zichzelf kreeg opgestuurd. Op de foto is het gezicht van de docente op een naakt lichaam geplakt met behulp van Photoshop. De docente meldde het bij de schoolleiding en die hebben, na wat vergelijkingen met haar echte lichaam, vervolgens aangifte gedaan. De school heeft een brief gestuurd aan de ouders van alle leerlingen met daarin de echte naaktfoto en de nep- naaktfoto. Men hoopt nu dat er thuis veel over gesproken wordt in de hoop dat de maker van de nepfoto zich meldt!
Jochem
Jochem - zowel TAMP als balzak
TIP! Wat bij mijn ook altijd helpt bij het scheren is een (lichte) erectie. De huid van zowel TAMP als balzak gaan dan strakker staan waardoor het scheren makkelijker wordt. Overigens heb ik persoonlijk (nog) geen enkele problemen ondervonden in de paar jaar dat ik nu scheer en ik gebruik gewone (tegenwoordig de gillette fusion) en scheerschuim. Het enige probleem dat ik heb is dat ik de laatste tijd vergeet om mijn TOLLIE terug in mijn broek te stoppen!
Boudesteijn
Boudesteijn - mijn geheim
Mijn geheim is dat ik, als ik de was ga doen, de slipjes van mijn vrouw en mijn dochter ruik en dat ik eraan lik. De geur en smaak van urine en vaginale afscheiding wind mij op. Ook trek ik de gedragen slipjes wel eens aan, lekker toch!
Mats
Mats - roodkapje
Hoe heet de geile zus van Roodkapje? Afzuigkapje!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook