This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Milva
Milva - 1 Item
Dames, waar laten julie je GSM als je heel weinig textiel met opbergmogelijkheden aan hebt? Hier is de oplossing : een slip met twee doelen. Het geeft een nieuwe mening aan "wacht met spanning op je belletje". Zet je telefoon op trilstand en zelfs telefoontjes van telemarketingbedrijfjes zijn dan ineens weer welkom. Bel me snel, Milva......
Milva
telefoon
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - welk nummer?
Kan ik je nog op jouw oude nummer bereiken? (0900-LESBO)
Hans Klok
Hans Klok - Mijn vrouw
Mijn vrouw draagt overdag naar haar werk gewoon strings, torselets, jaretels en nylonkousen, maar ze zorgt wel dat het rokje lang genoeg is. Terwijl ze thuis korte rokjes draagt waardoor haar nylonkousen en jarretels meer zichtbaar zijn en sexy naaldhakken. Mmmm , ik eet vanavond gewoon weer thuis!
Violet Blue
Violet Blue - naar je ‘viooltje’ te kijken
Pssst! ik weet allang dat je me graag ziet, ik weet dat aan de manier waarop je naar me kijkt. En daarstraks is mijn vermoeden nogmaals bevestigd: je wordt waarschijnlijk ook zeer opgewonden als ik je onderbroek aftrek om naar je ‘viooltje’ te kijken.” Of niet dan?
Laup Trellih
Laup Trellih - hersenen
Dit meisje doet mij heel erg denken aan mijn vroegere secretaresse; Ik zei een keer tegen haar : "Volgens mij zitten je hersens in je slipje" De volgende morgen stuurde ze vanuit haar slipje het volgende sms'je 'Kan vandaag niet komen werken, heb een hersenbloeding.'
Rob & Marc
Rob & Marc - ogen
“Damesondergoed beoordeel je niet alleen met je oren en ogen, maar ook met je neus !!!”
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - niet naar de kapper gaan
Hey! Als je naarHey! Als je naar een sexclub of parenclub of kinky party gaat dan zou ik niet naar de kapper gaan, tenzij het echt hard nodig is, want van je kapsel blijft echt niets over, je gaat n.l. het bad in en uit, en een wilde vrijpartij en weg is ook je kapsel.;) Veel plezier!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook