This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kiki Beurtens
Kiki Beurtens - 1 Item
Ik ben (denk ik) een leuke meid en ben al een tijdje single. Op zich zou een leuke man in mijn leven ook welkom zijn maar omdat ik die nog niet ben tegen gekomen en de zin in iets lekkers ook wel erg groot is dacht ik zet eens een advertentie om te kijken of er een stoute man is die ook zin heeft. Reageer je?
Kiki Beurtens
snift mijn slipje.....!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Erik
Erik - Jus d'Orange!
Hoe noemt men de urine van koningin Beatrix? Jus d'Orange!
Chrissy Tolhuis
Chrissy Tolhuis - Vergeet vooral niet in zijn ballen te stompen
TIP! Masseer niet alleen het bovenste deel van zijn TOLLIE, want ook wat meer naar beneden vindt hij het lekker. Vergeet vooral niet hard in zijn ballen te stompen! Let wel op met massageolie, daar mag absoluut geen parfum inzitten. Dat is namelijk te gevoelig voor zijn kleine TOLLIE.
AD
AD - stout speeltje
Ons nieuwste stoute speeltje heeft een fluweelzacht laagje en vibreert en pulseert naar club muziek, concerten of de stem van je geliefde. De ingebouwde microfoon in de draadloze afstandsbediening kan worden bewaard in een handtasje, in je hand of in die van iemand anders – dit voegt extra spanning toe door het niet weten wat er komen gaat !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boudesteijn
Boudesteijn - worstelen
Ik was gisteren bij een sexbioscoop waar ze een worstelwedstrijd hadden georganiseerd. De meiden zijn niet bang en worstelen naakt wat af. Hun zachte lichamen glijden tijdens huns gevecht langs elkaar en per ongeluk raken hun natte poesjes elkaar, lekker toch!
Ashley Banziger
Ashley Banziger - een of andere hork
Laatst kwam er een of andere hork naar me toe, duwde een drankje in mijn hand en zegt vervolgens "Hé, jij daar!" "Ben je nog niet moe? Je rent de hele dag al rondjes in m'n hoofd!" Wat een klootzakken bestaan er toch!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook