This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lucie Šafarov
Lucie Šafarov - 1 Item
In mijn dagelijks leven moet ik altijd serieus zijn. En daar buiten wil ik wel eens heel erg gek doen. Zo ben ik erg heet aangelegd, zal wel in mijn genen zitten. Je ziet wat voor lekker slipje ik heb, wil je nog meer van mij ontdekken?
Lucie Šafarov
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - Hulde!
Ik drink voor het masturberen altijd 3 koppen nespresso. Sinds kort is het Nespresso-patent op de koffiecups vervallen is en ook andere koffiemerken de cups mogen aanbieden. Omdat ik niet zolang niet kon wachten en het zo duur is weet ik inmiddels hoe u ze zelf bijvult. Werd het Nespresso apparaat al niet serieus genomen door menig espresso liefhebber, deze vulmethode zal hen wederom niet over de streep trekken. Kortom, geen geklaag meer over het schoonhouden van dure espressomachine, prijzige koffiebonen en de krediet crisis. Dankzij deze goedkope cups wordt het weer goedkoper masturberen. Hulde aan het bakkie leut! ;-)
Adriana von Bill
Adriana von Bill - om even lekker te geilen
Hai Jij hebt vast ook zin om even lekker te geilen. Nou schat bel me dan maar, want ik heb ook een enorme zin in een lekkere harde DONG! .Vind het zo lekker geil om een TAMPERT te laten spuiten hmmm. Ik heb hele gevoelige tietjes en een lekker strak kontje. En ik kan ook heel dominant zijn! We kunnen alle klanten op. Bel beeldbellen en/of beeldchatten, of e-mailen sms ik heb alles open staan! (dus ook mijn bloesje…!)
Boudesteijn
Boudesteijn - Overeenkomst met een bowlingbal
Wat is de overeenkomst tussen een meisje en een bowlingbal? Ge neemt ze , ge vingert ze , en ze komen altijd terug.
Ewout
Ewout - europees raadsel
Ken je het toppunt voor Europese integratie? Een Bulgaar met een Russin in een Italiaans nachtje achter een Spaans gordijn een Frans nummertje maakt.
Mats
Mats - kip en het ei
Hoe kun je een ei tegen de muur gooien zonder stuk te maken? Door de kip er rond omheen te laten.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook