This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lucie Šafáriová
Lucie Šafáriová - 1 Item
Hey psst...Heb jij zin in iets ondeugends en ook heel erg spannend tegelijk? Wil jij een uurtje voor jezelf ik MASSEER je opbouwend naar de 7e hemel. Bel mij en ik laat je genieten van mijn erotische massage, tantra en body 2 body met heerlijke olie mmm... Ik verwen je graag met mijn zachte mooie lichaam en glij met mijn grote (echte) borsten over jou lichaam heen op weg naar jou hoogtepunt. GGrrrr...
Lucie Šafáriová
ruik eens aan mijn gedragen slipje....!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - tabak
Hoe wordt een Clinton-sigaar gemaakt? Aan de ene kant pruimtabak, aan de andere kant pijptabak.
Peter Reetveter
Peter Reetveter - schaamhaar
Vrouwen met schaamhaar ogen veel mooier en volwassener. Een volle bos laat ook nog wat te raden over, laat af en toe wat van haar geheim zien en is zo juist extra erotisch!
Boudesteijn
Boudesteijn - plas
Heerlijk, zo'n geil slipje van dit meisje. Toen ik 12 was vond ik een slipje in de schuur in een wasmand. Lekker kleverig en doorweekt van geil en haar plas. Stiekem even meenemen naar mijn kamer. Het aantrekken en erin plassen . Dertig jaar later had ik eindelijk een vriendin die gek was op plassen boven mijn gezicht. En ik maar zuigen!
Bernadola Twins
Bernadola Twins - blijf niet in de club hangen!!
Afgezien van het geld (om een DVP voor de hele dag te huren) is er nog een nadeel waar ik hier eigenlijk niemand over hoor! De rest van de beren blijft n.l. de hele dag gefrustreerd en kwijlend achter. Zelf heb ik zoiets: Reserveer gerust een meid (zoals ik) voor de hele dag, maar ga dan lekker op stap en blijf niet in de club hangen!!
Elmer
Elmer - Ik wil even geen ster
Tja, Ik wil even geen ster want ik wil het broodje rosbief van dit meisje en dan doe ik zelf die saus er wel op!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook