This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jaroslava Sjveldova.
Jaroslava Sjveldova. - 4 Items
Hallo, ik ben de middelste op de foto. ik woon al een aantal jaren samen. Sinds kort ben ik er achter gekomen dat mijn vriend buiten de deur snoept. Ik loop zelf ook al een tijd met het idee rond om mij een lekker te laten nemen door een andere man die wel mijn fantasieen uit kan laten komen. Misschien ben jij dat wel? koop mijn slipje dan! Als je het lief vraagt dan doen mijn bowlingvriendinnen ook mee......
Jaroslava Sjveldova.
natte bowlingslipjes....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jaroslava Sjveldova.
pc
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jaroslava Sjveldova.
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jaroslava Sjveldova.
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gerrie Ankerman
Gerrie Ankerman - VOOR DE KERSTBOOM
Hoi lekkere geile TAMPERTS, Ik krijgt dus net een beetje vreemd advies van iemand die zelf volgens mij nog nooit zijn vinger in zijn KRANS gedaan heeft. Bovendien klopt het niet, dus opletten allemaal! TS anaal is een kwestie van rustig aan beginnen en niet forceren. Als het pijn doet ga je te snel/ver. Gebruik voldoende glijmiddel en ontdek wat voor jou de prettigste houding is. Op je hurken (VOOR DE KERSTBOOM) zittend kan prima, maar ook op je zij liggen bv. Sommigen liggen ook graag op hun rug of doen het liever staand. Strikt persoonlijk dus. Probeer wel zo goed mogelijk te ontspannen anders doet jouw VIOOLTJE straks ook pijn!
Van Keulen
Van Keulen - dunne meiden met kleine borsten
Ik houd ontzettend van dunne meiden met kleine borsten en om het helemaal af te maken met rode haren en dan van die wat strakkere kleding! Probleem is, dit soort meiden zijn niet te koop (wat eigenlijk ook maar goed is ook). Gelukkig verkopen ze hier af en toe wel een gebruikt onderbroekje!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - AS
Waarom wordt de as van een overleden stewardess over de landingsbaan uitgestrooid? Dan kan de hele cockpitcrew er nog 1 keer overheen.
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - zwoele nacht
Sinds nu al weer bijna een jaar ken ik een man met wie ik sindsdien vier of vijf heerlijke zwoele nachten door heb gebracht. Niemand weet dat ik dit heb gedaan, zelfs mijn beste vriendin niet. Soms denk ik wel eens dat ik er verkeerd aan doe want ik heb al een lat relatie met iemand die zo eens in de twee drie weken komt, maar daar heb ik niet zulke fijne nachten mee als met deze man. Nu zie ik dat hij hier ook vaste klant is! Dit maakt hem voor mij nog aantrekkelijker…..
NICO
NICO - schaamhaar
Zoals jullie weten houd ik ontzettend van schaamhaar. Ik date wel eens andere meisjes maar die scheren alles. Mijn vrouw een flinke bos pikzwart schaamhaar. Ook haar okselharen zijn zwart. Gelukkig scheert ze nooit haar schaam- en okselharen, dan weet ik weer waarvoor ik naar huis kom.
Ella Johnson
Ella Johnson - hete Spaanse vrouw met ronde vormen
Hey there meet my big ass big boy :P Ik ben van oorsprong een hete Spaanse vrouw met ronde vormen en veel pit die op zoek is naar een slanke, geschoren man met veel seksfantasie om VAN ALLES mee te proberen :) dus kom gewoon een lekker slipje halen als je in de buurt bent. Ps. op woensdagavond is mijn pooier er niet bij!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook