This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ping Shuai.
Ping Shuai. - 1 Item
Ik probeer via deze weg er achter te komen wat het leven me allemaal nog te bieden heeftDit alles doe ik met mede weten van me vriend die voor geruime tijd naar buitenland is voor zijn werk.We hebben de afspraak om allebei te leven en te laten leven en dan zien we bij terugkomst wel hoe we dan verder gaan.Ben jij de man die er geen moeite mee heeft laat dan snel wat van je horen en wie weet kunnen we elkaar dan beter leren kennen.Xxx Kijk eens hoe ik al lekker met mijn kontje naar je toe sta.... krijg je al enig idee welke kant ik op wil?
Ping Shuai.
hot panty
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - mijn schoonmoerd
mijn schonmoeder is een mooie vrouw; afgelopen zomer toen mijn vrouw in het ziekenhuis lag (niets ernstig) kwam mijn schoonmoeder om het huishouden een beetje op peil te houden. Daar bij heeft ze de slaapkamer schoongemaakt en trof daar een dildo aan en wat she-male films en hele lekkere boekjes! Dit heeft haar waarschijnlijk aan het denken gezet. De eerst volgende keer kwam ze om 16.00 uur om de was te doen. Toen ik thuis kwam stond ze te strijken en had ze alleen maar een heet slipje aan. ik stond verbaast te kijken maar zij zei dat ze dit wel vaker deed. Vooruit dan maar………
Bennie Dom
Bennie Dom - tic
Een vrouwelijk schaamhaar fetisjist ben ik. Een man van middelbare leeftijd ben ik en geobsedeerd door vrouwelijk schaamhaar van jonge vrouwen. Tegen niemand durf ik dit te vertellen, daar ik geen stempel opgedrukt wil krijgen als iemand met een tic. Stiekem lees ik op internet zaken over vrouwelijk schaamhaar en bekijk foto's van vrouwelijke schaamheuvels. Ook probeer ik gebruik te maken van vrouwen-wc's en speur naar schaamhaartjes op de wc-bril. Wanneer ik deze vind, krijg ik een erectie.
Rynie
Rynie - postbode
Wie heeft het lekkerste beroep ter wereld? De postbode die gaat van gleuf tot gleuf tot zijn zak leeg is.
Diana Pagoda
Diana Pagoda - Me!
Do you know what'd look good on you? Me!
Chiquita
Chiquita - pikante lingerie voor je partner
Dag allemaal! Even een vraagje: een (pikant} slipje als kerstcadeau, is dat nou een goed idee? Of moet je zeggen, mannen niet doen, koop geen pikante lingerie voor je partner? Het kopen van pikante of sexy lingerie door mannen voor hun partner blijkt rond de feestdagen vaak een impuls aankoop. En zoals we allemaal weten zijn impuls aankopen meestal niet de beste aankopen. Maar aan de andere kant wie wil er nu niet verwend worden met een lekker leren slipje zonder kruis….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook