This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Svetlana Koeznetsova
Svetlana Koeznetsova - 1 Item
hallo sexy! ik zit hier met mijn heerlijke rondingen en weinig taboes en ik zoek een spontane vent voor heftige seks relatie. Ik heb een lekker lijf, mooie borsten en ben kaal. Ik heb net een scheiding achter de rug, maar ik ben die vibrator zat. Kom jij me beffen en naaien, dan zal ik jou flink berijden. Op zijn hondjes batsen vind ik ook top.. Oh je mag gebonden zijn als ik er maar geen problemen mee krijg, zoals laatst met die aan de overkant. ! Geile groetjes .....
Svetlana Koeznetsova
redhot panty
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Holly Hoelsher
Holly Hoelsher - ik heb zo mijn sexuele behoeftes
Hallo mannelijk volk! Ik ben misschien niet meer de jongste, maar ook ik heb zo mijn sexuele behoeftes. Ben sinds 3 jaar weer alleen en vond het nu wel weer eens tijd om aan mezelf te denken. Voor degene die het willen weten ik ben nog best lenig en geen enkel standje is mij te gek, maar heb zo wel mijn voorkeuren. Zie jij er verzorgd uit en ben jij niet vies van een dame op leeftijd? Schroom je niet en reageer maar op mij, ik hoop je snel te spreken. Alvast een lekker kusje op een plekje waar jij zou willen Ö
Lance
Lance - krullebol
Ik geil ook nog steeds op een flinke krullebol onder de gordel, en er mag zelfs nog een deel aan weerszijde van de slip uitkomen. Hoe meer hoe liever en ook stug schaamhaar kik ik op. Ooit kreeg ik in een schoenenzaak een erectie van de haren op de benen van een meisje dat een schoen paste. Je ziet er zijn nog kut-en andere haren liefhebbers. Ik zou zeggen, laat maar weten waar ik zo'n meisjes kan ontmoeten. Dan maak ik er nog even werk van.
Ashley
Ashley - raadsel
Wat gebeurt er als een blinde man naar een pornofilm gaat? Dan krijgt zijn hond een stijve.
Keith
Keith - fantasie
ik kan me de meeste fantasieŽn op deze site wel voorstellen. Zelf ben ik gek op panty . Maar pissen in je slipje, zoals dit meisje hier laatst deed, vind ik nogal smerig. Maar ieder zijn pleziertje. Geen probleem toch?
Elmer
Elmer - amateur schilder
Hoi, Ik ben een amateur schilder en zoek voor inspiratie een vrouwelijk model. Leeftijd is niet van belang en uiterlijk is alleen maar spannend voor de tekening en gekleed of ongekleed kan allemaal. Misschien ben jij mijn Muze of wordt je het . Ik hoor graag! Ps. Als ik dan zeg dat je een geweldig lijf hebt, wil je het dan tegen me aan houden??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook