This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Galina Voskobo
Galina Voskobo - 1 Item
Door hey there, do you like what you see? ik heb nog wel veel meer lekkers voor je. ik ben een bi-meid van 30 jaar .behalve een paar mooie volle borsten heb ik ook een heerlijke bolle poep en verder mmmmmmmm kom dat maar ontdekken...
Galina Voskobo
trendy slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AD
AD - leuke avond!
Bent u op zoek naar een grapje tussen vriendinnen, serveer dan eens de after diner piemels bij de thee of kook een heerlijke penispasta met saus. Je bent verzekerd van een hoop lol. Wil je jezelf eens goed verwennen. Neem dan een heerlijk bad met Geisha Bad Caviaar Delight. Stap daarna lekker in bed met LELO Gigi Vibrator. Een heerlijke nachtrust is hierna gegarandeerd. Al onze producten worden snel en 100% discreet geleverd. Al onze producten zijn volledig vrij van weekmakers. Veel van een onze erotische artikelen zijn een lust voor het oog en lichaam.
Pieternelleke
Pieternelleke - lekkere Gang-Bang
Ik heb nu toch zo/n zin in een lekkere Gang-Bang: Gewoon lekker seks hebben met een grote groep onbekende mensen, bijvoorbeeld één vrouw (ik) en meerdere mannen, of (zoals laatst bij Boudesteijn thuis) 2 vrouwen met meerdere mannen. Mijn ervaring is dat er altijd wel een groep mensen te vinden is die seks willen hebben voor foto’s en/of Video opnames! Waar wacht je dan nog op?
Octaaf
Octaaf - belgisch
tja, dat is nu het verschil tussen belgië en nederland. in belgië wordt het zitvlak poep (meervoud poepen) genoemd; wat er uitkomt, dat is kak seks hebben word hier poeppen genoemd. het zwarte ding bij lambik onder zijn kin is een neuke.
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - raadsel
Wat is de overeenkomst tussen een getrouwde man en een brandende sigaar? Ze mogen allebei niet uitgaan!
Elmer
Elmer - hoe meer haargroei hoe beter
Ben jij soms ook een geile vrouw die het heerlijk geil vind om langdurig en goed gelikt te worden zonder enige andere handelingen,dus puur alleen jouw FOEFJE! Dan wil ik graag aan je FOEFJE likken, en de massage erna (waarbij ik ook naakt op je kom liggen) is optioneel en geheel gratis! Ik zeg altijd maar zo: alleen ga je sneller maar samen kom je verder! ik kan trouwens ook bij jouw thuis (uiterlijk e.d onbelangrijk , hoe meer haargroei hoe beter!) wel discretie deze keer s.v.p. want ik denk niet dat mijn vrouw nog een keer teleurgesteld wenst te worden. Interesse ???? stuur me mailtje. Tel met foto s en geen sms meer! \\

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook