This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yanina Wockmeijer
Yanina Wockmeijer - 1 Item
Hallo, een leuk meiske hier op zoek naar een leuke gast om plezier mee te hebben! Ik stel niet al teveel eisen, als je maar goed verzorgd bent, dan zien we verder wel wat er van komt :) Over mijzelf:Een spontaan meiske, totaal niet angstig, ga geen uitdagingen uit de weg en hou er van om plezier te maken.Hoi ik kom uit het gentse, zoek hierdoor wat erotische contacten. Voor meer hete slipjes of afspraakjes contrateer mij.
Yanina Wockmeijer
frivool slipje...
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - probleem
Beste Mensen, De afgelopen maanden merk ik, sinds ik hier gebruikte slipjes bestel, dat ik steeds grotere problemen heb als ik sex wil hebben. Ik heb nu ook al problemen om een erectie te krijgen en tijdens sex lukt het ook al niet. Ik weet geen raad wat ik moet doen. Ik heb advies nodig van jullie. Alleen serieuze reacties deze keer aub.
Ed
Ed - raadsel
Wat is de overeenkomst tussen een helikopter en een onderbroek? Bij nood moeten ze allebei omlaag.
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - zonder veel poespas en gedoe
Hey jij daar! ik woon in Den Haag. ik houd erg van los contact en dan het liefst snel en zonder veel poespas en gedoe. op het gebied van sex hou ik van veel. ik hou van rollenspellen: bv met iemand die ouder is doen alsof het mijn leraar is of wat dan ook. ik kan ook heel goed onderdanig zijn maar ook goed bazig, ligt een beetje aan de sfeer. aan poepsex doe ik NIET meer en ook aan zware vormen van sm doe ik NIET meer. een beetje pesten kan maar het moet wel binnen de maat blijven. Ik woon op kamers dicht bij het centrum. ik ben niet vies van anaal maar dan wel met condoom en verder vind ik heel veel standjes leuk. Dit is dus iets over mijn fantasie en hoe ik over dingen denk. Wil je meer van me weten dan kun je me altijd mailen natuurlijk. geile kusjes !
rio
rio - slomo-boops
Mooi fillm-genre dit. Men neme een vrouw met cup groot, zette haar op een skippybal en draaie het gebeuren (op het laatst) langzaam af. Slomoboobs die iedere man zeer gelukkig zullen maken.
Brunhild Mercau
Brunhild Mercau - 'U' and 'I'
When they've created the alphabeth, they should have put 'U' and 'I' together

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook