This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tamira Plaszeks
Tamira Plaszeks - 4 Items
Hay Guys! Ik dans semi-pro in dancings en parenclubs. Ik krijg dan ook voortdurend vanalles te zien dat mij zin geeft.Als het goed is kun je dat ook ruiken aan mijn slipje....kopen dus!
Tamira Plaszeks
welriekend slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Tamira Plaszeks
caution
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Tamira Plaszeks
kusje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Tamira Plaszeks
boops
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Erin Lee Cheviller
Erin Lee Cheviller - heftig te ketsen
Kleine Jan loopt de slaapkamer binnen als zijn ouders daar net heftig tekeer gaan. Hij draait zich om en rent weg. Paps staat op en zegt kalm: "Wacht maar, ik ga wel even met hem praten". Hij doet de slaapkamerdeur van kleine Jan open en daar ligt kleine Jan heftig te ketsen bovenop oma. "O mijn God!" roept vader uit. "Ja," zegt kleine Jan, "Als het juw moeder is, dan is het ineens niet zo leuk meer h!"
Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - piemelmeter
Wat moet je doen als je 's morgens ontdekt dat je penis 81 cm lang is? De meetlat omdraaien!
Eloise Breudie
Eloise Breudie - het diametraal tegenovergestelde
Een peniskoker zou je welhaast kunnen zien als het diametraal tegenovergestelde van de boerka, maar ik zou de verhandeling wel willen zien die daar 'n religieuze wending aan geeft. Geloof? Iedereen gelooft, wat ie wil, maar 'religie' is another cup of tea altogether, of niet??
Harry Prick
Harry Prick - mijn vrouw
Ik heb mijn vrouw er al vele keren over aangesproken dat we erger zijn dan een derde leeftijdskoppel en dat we meer als broer en zus leven dan als koppel. Bij serieuze gesprekken begint ze te huilen en als ik het tussendoor nog eens doorsteek, lacht ze mij uit. Ze zegt dan dat ik maar wat vroeger naar bed moet komen. En als ik dit dan doe, ligt ze te ronken. Als we dan sex hebben is het erg snel voorbij en eentonig.Soms heb ik het gevoel dat we eerder "plantsex" hebben. Hoewel het meestal wel lekker is uiteindelijk, (om dan weer een maandje voort te kunnen, misschien daarom is het dan ook lekker) Als je iedere maar n keer eet dan smaakt het ook enorm! Wanneer we dan vrijen, krijgt ze steeds veel te snel een orgasme en dan is het weer game over voor lang. Sinds ik hier gebruikte onderbroekjes bestel gaat het wel iets beter.
bastiaan
bastiaan - kleinste vliegtuig
Wat is het kleinste vliegtuig ter wereld? Het vrouwelijk geslachtsdeel: er kan slechts n man in, hij moet dan nog recht op staan en de bagage hangt buiten, maar opstijgen doet hij wel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook