This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Arantxa
Arantxa - 4 Items
Ik ben iemand die zeer de slip uit de boom kijkt, sommige mensen noemen dat arrogantie, zelf noem ik dat voorzichtigheid.Ben erg trouw met vriendschappen en contact houden met vaste klanten.....
Arantxa
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Arantxa
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Arantxa
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Arantxa
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - harige reet
Ed gaat naar de dokter, hij heeft een enorme harige reet. Daar weet deze dokter wel raad mee. Hij gaat hem even lekker onderzoeken en hij gaat ook even inwendig. Wat een geule smeerlap!
Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - hij bezoekt wel degelijk prostitué’s……
Een paar weken later besloot ik in de telefoon van mijn man te kijken (iets wat ik nooit doe). Geen idee waarom ik dit eigenlijk deed, maar was zo'n gevalletje van intuïtie denk ik? Ik weet dat het niet okay is van mij, maar wat ik zag heb ik nooit verwacht. Hij heeft een groupchat op whatsapp met 2 vrienden (waarvan 1 getrouwd met 2 kids!) van hem en daar staan allemaal hele erge dingen in.... Nee, hij gaat niet vreemd met andere vrouwen, maar wel in woorden maar hij bezoekt wel degelijk prostitué’s………. Ook. staat er bijv. dat ze maar eens naar Duitsland moeten gaan, want daar schijnen goedkope all-in neuktenten te zijn! Hij vroeg helemaal aan zijn vrienden over websites en hoeveel anale sex nou eigenlijk precies kost enzo. In mijn ogen erg geïnteresseerd, zo kwam het over. Maar hij beweerde dat die info alleen maar voor zijn vrijgezelle vriend, AAD, was.
Lance
Lance - tip
Ik heb nog een tip voor ED met zijn harige reet: Gewoon je reet flossen met een springtouw of dubbelzijdig plakband aan je reet plakken en dan skippy-ballen!
Doktor Hans
Doktor Hans - 7.30 uur
ED komt bij de dokter. "Dokter ik heb een probleem. Ik moet elke morgen exact om 07.30 uur poepen". "Nou", zegt die dokter, "ik zie daar niet echt een probleem in. Er komen hier zat mensen die NIET kunnen en die hebben wel een probleem, maar elke dag op hetzelfde tijdstip kunnen poepen dat is echt prima hoor". "Ja", zegt ED, "maar ik word elke dag pas om 10.30 uur wakker
Gordon
Gordon - zwembandjes
Hoi, even iets over mijn fetisj: opblaasbare plastic spullen en plastic kleding! Zo heb ik op de kamer: luchtbedden, boten, zwembandjes, opblaasstoelen, opblaaspoppen, plastic broeken (waaronder ook opblaasbare) en een opblaasbaar plastic vest... lekker hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook