This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cynthia van Bergen
Cynthia van Bergen - 1 Item
Een seksfeestje bouwen doe ik nog steeds erg graag, alleen zo vrij als beschreven op deze dag gaat het nog zelden. Om de doodeenvoudige reden dat onze kinderen nog te jong zijn. Gelukkig gaan ze wel eens graag op vakantie en dan is echt iedereen welkom !! ja, echt iedereen!
Cynthia van Bergen
sexy hipster
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - tandarts
Wie heeft de snelste beroep ter wereld? Een tandarts, hij spuit eerst en gaat daarna trekken.
Rynie
Rynie - schaamhaar
ik vind het echt 'kut' dat de meeste mannen/jongens schaamhaar vies, en lelijk vinden en je voelt je al snel niet 'normaal' als je je schaamhaar NIET scheert.. vooral als je onder vriendinnen bent.. Die hebben het dan over kaal enzo, en dat hun vriendje het heel mooi vond enzo, terwijl ik dan denk, waaaaaaarom moet het eraf? als het er neit af hoeft heb je ook gene gezeik met scheren enzo, als ALLE mannen het mooi zouden vinden, een vrouw met schaamhaar, ik zweer, dan zou niemand het scheren, maar toch, als je in de klas zou vragen, of op je werk, ( wat niet kan maarja,) wat ze liever hebben, een geschoren, of harige, kiest toch de meerderheid voor kaal
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - weduwe van 65
Zo wil een weduwe van 65 nog eens graag van bil gaan,Ze belt een gigolo op en vraagt naar de prijzen.De gigolo antwoord;25 euro voor een nummertje op de grond,50 euro voor een nummertje op de bank en 100 euro voor een nummertje in bed.Oke zegt het vrouwtje kom maar.een tijdje later komt de gigolo bij het vrouwtje aan, ze maken kennis met elkaar en drinken iets. Het vrouwtje pakt haar beurs en geeft de gigolo een briefje van 100 euro. Waarop de gigolo zegt aha je wilt een nummertje in bed! NEE zegt het vrouwtje 4 nummmertjes op de grond.
Ava Fabianus
Ava Fabianus - een vrouw
Een vrouw is net als een ferari: mooi, lekker strak van binnen en ze scheurt lekker hoor!
Zuster Nel
Zuster Nel - sexverslaving
Een verslaving aan seks wordt gekenmerkt door een steeds grotere seksuele activiteit, waarbij een diepgaande bevrediging echter niet intreedt en de verslaafde de zoektocht blijft continueren. Ook al is de seksverslaving nog niet als zodanig opgenomen in de DSM, ook hier vinden we de criteria voor een verslaving terug, zoals de tolerantie, waardoor je steeds meer nodig hebt, en psychische afkickverschijnselen. Vooral doorgaan dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook