This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Suze Broeks
Suze Broeks - 4 Items
Hoewel ik nog behoorlijk sexueel actief ben en me goed amuseer, wil ik wel graag kennis maken met een sympathieke man en enkele jaren een harmonieus samenzijn beleven. Waar die kennismaking toe leidt zal mogelijk vanzelf wel blijken. Vaak zegt de geur van een gebruikt slipje meer dan 3 etentjes…..toch?
Suze Broeks
heet hipstertje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Suze Broeks
jezus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Suze Broeks
hey!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Suze Broeks
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ginge Jansen
Anja Ginge Jansen - slapper
Ik ben nu al een tijdje bezig met een jongen, en het zal ook snel mijn vriendje zijn maar met de sex hebben we een probleem. Hij heeft al ongeveer 3 kwart jaar geen seks gehad. En elke keer als we zoenen of alleen al knuffelen heeft hij altijd wel een harde. Maar echt zodra we op het punt staan dat hij in me komt wordt hij weer slapper.. Hij denkt zelf dat het komt doordat hij daarvoor al zo vaak hard is geweest, maar ik vind het echt typisch dat het precies op die momenten gebeurd. Heeft iemand hier misschien ervaring mee, of tips om te proberen? Hij schaamt zich er namelijk best wel voor en ik weet ook niet goed wat ik ermee moet doen.
Boudesteijn
Boudesteijn - zwembad
ik zat laatst in mijn “ballenknijper” in het zwembad, je weet wel, die nauwe kleine franse zwembroekjes. Leuk als je een goed figuur hebt, gelukkig heb ik dat, en leuk als je (bijna) overal bruin wil worden, maar ojé, krijg geen stijve p*k, want dan heb je een groot (inderdaad) probleem. Toen ik alleen met een leuk moedertje in de kleedkamer stond toen wist ik het al: Ik voelde hem al steigeren, rustig, rustig, denk aan iets heel anders. Het lukte het me om hem rustig te houden, maar die Lieve moest geen gekke dingen gaan doen. Ik heb het nog niet gedacht of ze trekt haar natte badstoffenbroekje langs haar billen naar beneden, ze staat inmiddels met de rug naar me toe. Ik heb vanaf mijn handdoek een prachtige view op haar lijfje, haar bikinislip is nog kleiner dan klein, een vetertje dwars door haar bilnaad, meer is het niet. Ze stapt uit haar broekje, en bukt zich voorover om het ding op te rapen, ik kijk van achter recht tegen haar sterretje aan, want door al dat gedraai is haar slip wat verschoven. Ik heb het niet meer, mijn p*k l begint te steigeren, niet meer tegen te houden, en met zo’n ballenknijper aan, duurt het niet lang of hij steekt zijn kop er bovenuit. Toen ze zich omdraaide kon ik niets anders zeggen dan: “voor jou!” Vervolgens stak ik de pink van mijn rechterhand in mijn mond en zorg e dat er een flinke klodder spuug op zat, om hiermee kleine cirkeltjes te draaien rond haar sterretje. Mmm, ik ga volgende week weer naar het zwembad, misschien zie ik jullie nog! .
Van Bafdonk
Van Bafdonk - toppunt
Wat is het toppunt van het toppunt van het toppunt? Een blinde die tegen een dove zegt dat een lamme in een put is gevallen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook