This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cynthia Abri
Cynthia Abri - 1 Item
Hoi hoi, een kerel met een lekkere blanke p*k is voor mij blijkbaar utopie! Doe mij dan maar een getinte jongen met een vieze schwanz , maar dan wel ééntje die dan open en eerlijk is en die weet wat het leven te bieden heeft. Een lange strandwandeling, een lekker glaasje wijn, een gezellig etentje of gewoon even een kus en een knuffel. Ik zou het fijn vinden als je ook wat over jezelf wilt vertellen als je van mij een slipje bestelt….. Alleen een “hallo ik wil wel” is toch niet meer van deze tijd!!! ;)
Cynthia Abri
lekker pittig slipje..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jacinta Rukic
Jacinta Rukic - een lerares met een voorbinddildo
Tja, Het meest extreme dat ik ooit gedaan heb op seksgebied was toen ik anaal genomen werd door een lerares met een voorbinddildo. Ik was toen twintig en zij in de veertig. We waren op studiereis in Brussel en onze klas zou die ochtend naar een bank gaan. Ik wilde echter gaan shoppen en deed net alsof ik migraine had. Van de leraren mocht ik in het hotel blijven. Toen ik zag dat de bus vertrok wilde ik net mijn kamer uitlopen. Toen klopte juf Bettie aan. Zij was achtergebleven en wilde weten hoe het met mij was. Juf Bettie was een soort Meryl Streep (ze had een foef met een streepje) ; ze had iets, maar ze was geen stuk. Geil toch?
Armand van Vugt
Armand van Vugt - etensresten
Mocht je na het batsen nog etensresten in je private delen hebben, wees dan voorzichtig met het uitwassen. Probeer de boel er niet uit te lepelen (zoals ik laatst) en gebruik geen klisma. Je verstoort hiermee de natuurlijke balans. Hierdoor loop je het risico dat de smeerboel alleen maar verder naar binnen wordt geduwd of gaat infecteren. Ga gewoon douchen en laat je lichaam de rest doen~!
Marc Zoon
Marc Zoon - afwas...
Hoe weet een man dat zijn vrouw dood is? Aan het neuken merkt hij het niet, maar de afwas blijft staan.
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - amsterdams trekvereniging
De Amsterdamse vereniging “de losse pols” is een trekvereniging die uit zo'n 360 leden bestaat. Binnen de vereniging wordt er op alle niveau's en in veel gebieden getrokken.. Zo trek ik elke week op maandag in de sporthal en kun je in het voor- en najaar regelmatig ‘outdoor’ trekken op parkeerplaasten en perrons in Belgie, Duitsland of Frankrijk. Verder is er regelmatig een gangbang en worden er veel swingers en andere activiteiten georganiseerd, zowel op sexueel als sociaal gebied. Waar wachten jullie nog op? Wordt lid!
AD
AD - dit meisje
Ik kuste dit meisje zachtjes op haar lippen, maar zij voelde zich niet op haar gemak en kneep pardoes haar benen dicht, zodat mijn brilletje ook nog eens brak.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook