This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Samantha Pennis
Samantha Pennis - 1 Item
ik ben op zoek naar een man met iets bikkelhards. Zoiets betekent voor mij heel veel, een man een maatje en een sextoy, waar ik samen de rest van mijn leven mee kan delen. Helaas tot op heden is het alleen maar ellende geweest, en daar wil ik voor eens en voor altijd een einde aan maken. In het dagelijks leven werk ik als gewichtsconsulente en heb een eigen praktijk. mijn hobby's zijn mijn werk, lekker wandelen, op vakantie gaan en uit eten en af en toe naar een sexbios. . Spreekt jou dit aan, ben je ook serieus en wil je kijken of het klikt tussen ons, bestel dan een lekker slipje van me…….. p.s. het maakt niet uit als je overgewicht hebt!
Samantha Pennis
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - raadsel
Waarom heeft een kip geen borsten? Omdat een haan geen handen heeft.
Carly
Carly - dp-tje
Voor een vrouw kan seks met één man al geweldig zijn, laat staan met twee. En als je als vrouw (of als stel) wel eens gefantaseerd hebt over een trio, dan heeft de gedachte aan een DP-tje (een dubbele penetratie) misschien ook de revue gepasseerd. In pornofilms ziet het er zo gemakkelijk en lekker uit. Maar hoe doe je dat nou?
Boudesteijn
Boudesteijn - sexclub
Wil je ook eens nieuwe fetishisten ontmoeten - en je bent single - doe dan mee. Ik zit al jaren in het bestuur van een sexclub. Onze gezellige sexclub is bedoeld voor slipjesruikers in de leeftijd van 30 tot en met 60 jaar. De club bestaat geheel uit vrijwilligers. We bieden ieder weekend activiteiten en evenementen op sexueel gebied in vrijwel alle delen van het land. Voor elk wat wils, het hele jaar door! Op onze website vind je een overzicht van de activiteiten en evenementen. Uiteraard bepaal je zelf aan welke activiteiten je wilt deelnemen. De club werkt niet op commerciële basis. Je betaalt alleen de werkelijk gemaakte kosten (zoals de schoonmaakkosten na afloop). Er wordt veelal op low-budget basis iets georganiseerd. De meeste sexactiviteiten vinden in het weekend plaats. Er zijn ook meerdaagse sexactiviteiten, soms zelfs in het buitenland..
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - mijn ex
Mijn ex likte altijd mijn anus als ze dronken was. Enne, ze was vaak dronken! Groetjes, weer!
Neeltje Poekepoek
Neeltje Poekepoek - Bij het scheren van mijn POENTJE
Bij het scheren van mijn POENTJE gebruik ik altijd TALKPOEDER!!! Dat is voor mij de uitkomst. .Gewoon poeder op je PRUIM en dan scheren maar. Ideaal, geeft geen bultjes of irritatie. Ik gebruik wegwerpmesjes want die doen het prima ook tegen de richting in. Gegarandeerd zacht en soepel resultaat, kom je een keer aan mijn PAMPAN voelen??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook