This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elsje
Elsje - 1 Item
Hallo ik ben Elsje; wat nou slipjes....Ik poep ongeveer om de dag, meestal rond de lunch op mijn werk. Soms is het s ochtends. Mijn laatste ontlasting was gisteren net na de lunch, wie durft?
Elsje
Poep
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

redactie
redactie - sponsor-item
Dit item is binnengehaald door onze sponsorcommissie, u betaalt dus alleen de verzendkosten! Zoals u van onze sponsorcommissie inmiddels gewend bent nemen ze het niet zo nauw met levertijden...bestel dus tijdig!
Rob Flesh
Rob Flesh - sigaar
Zo zot ED in de trein die opeens enorm nodig moet poepen. En dan gaat hij kijken of er een wc onbezet is maar ze zijn dan allemaal bezet. Dan gaat Ed maar uit het raam poepen. En dan roept de conducteur opeens of iedereen zijn hoofd naar binnen wil steken want er komt een tunnel aan en dat geldt ook voor ED met die bollen wangen en die sigaar in zijn mond....
Delmi Trouborg
Delmi Trouborg - Een orgasme (smile)
DAG ALLEMAAL! Een orgasme (smile) is heerlijk ontspannend en ontladend, maar dan ben ik er ook meteen klaar mee. Sinds ik seksueel actief ben, is het de mannen maar weinig gelukt om mij een echt orgasme te geven. Maar desondanks geniet ik volop van de seks!! Wel fake ik vaak een orgasme, aangezien "de mannen" nou eenmaal "verwachten" dat je minstens eenmaal een orgasme krijgt. Als ik echt een orgasme wil hebben, doe ik het zelf. Dan ben ik ook meestal met 5-15 minuten klaar, ligt aan de toestand van geiligheid. Gelukkig heeft de overgang geen negatieve invloed op mijn libido, zoals je toch veel hoort. Ik wil juist veel seks!! Wel zie ik een man graag klaarkomen! Dat vind ik toch wel een "beloning". Dat vind ik zelf ook belangrijker dan mijn eigen orgasme. Gewoon lekker penetreren vind ik het allerbelangrijkste!
kamilla en jan-peter
kamilla en jan-peter - Carola en Jan
Via usedslipjes.com kwamen we in contact met diverse stellen maar wij zochten wel specifiek naar een onervaren stel, net als wij. We hadden geen zin in een soort partnerruil les, maar wilden zelf, samen met een ander stel, alles ontdekken. En dat stel bleek er ook te zijn! Vorige maand spraken we met Carola en Jan af en na een kennismaking ontdekten we al snel dat we helemaal op een lijn zaten. Toen mijn Camiel met Carola begon te zoenen twijfelde ik nog een klein moment, maar toen ik de zachte strelingen van Jan over mijn bovenbeen voelde liet ik al mijn twijfels varen. Op een gegeven moment ben ik met Jan naar de slaapkamer gegaan terwijl mijn man Camiel met Carola lekker bezig was in de woonkamer! We hadden deze geweldige sexbelevenis voor geen goud willen missen en hebben al afgesproken met z'n vieren een keer naar een heuse parenclub te gaan!
Ton
Ton - luxe kadoverpakking!
Het ultieme kado voor zoete wraak. Verras vriend of vijand met een doosje poep. Verstuur nu ook anoniem poep in een luxe kadoverpakking!
Ton
Ton - poepfobie
Toen ik klein was, had ik een soort poepfobie. Ik hield het altijd heel lang op. Een keertje op kamp heb ik vijf dagen niet gescheten omdat ik bang was dat iemand me op het toilet zou horen. Maar daar ben ik overheen. Ik poep nu in alle vrijheid.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook