This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Angela Brownie
Angela Brownie - 1 Item
Hoi mannen, Leuk dat je mijn advertentie leest en ik je aandacht heb geprikkeld. Hou jij van uitjes maken maar het ook fijn vindt om een gezellig avondje naar een parensauna te gaan? Misschien dat we samen in contact kunnen komen, ben heel benieuwd!
Angela Brownie
doorzichtig slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Winston
Winston - Waarom geeft een vrouw zoveel geld uit?
Waarom geeft een vrouw zoveel geld uit? Heb jij ooit een spaarvarken gezien met de gleuf aan de onderkant.
Yolante
Yolante - yoghurtbucks
Hey dong! Ik zeg: gewoon lekker met je yoghurtbucks mijn hele fanny vol gooien met je lauwe kwark...! mmmmmm
Boudesteijn
Boudesteijn - etenswaar
Iedereen die zijn of haar seksleven wat wil opleuken, gaat experimenteren. De een doet dat met verkleedpartijtjes, de ander heeft seks op vreemde plekken zoals een parkeerplaats en weer anderen gaan elkaar vastbinden. En er zijn er ook die op zoek gaan naar alternatieve seksspeeltjes. Zo houd ik er enorm van om van allemaal etenswaar gebruik te maken. Maar wat kan je nou allemaal veilig in een vagina stoppen?
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - ik heb al jaren geen rubber meer geproefd!
Mijn vriendinnen vinden condooms vies. Nou vroeger had je bepaalde durex condooms die beetje rubberachtig smaakten, maar das ook maar efkes hoor, nee smaakjescondooms, mmm de chemische smaak van aardbeien of banaan of chocolade braaaaak, das pas smerig, en tegenwoordig zijn ze smaakloos, ik heb al jaren geen rubber meer geproefd!
Ton
Ton - DP
Een DP, of dubbele penetratie (double penetration) of sandwich zijn die standjes waarbij de vrouw tegelijkertijd zowel vaginaal als anaal door verschillende mannen wordt geneukt. Voor de vrouw die wel in is voor dubbele verwennerij kan dit erg fijn zijn. Vier handen, twee monden en twee penissen om je tot een hoogtepunt te brengen. Wat wil je nog meer?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook