This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alexandra von Bargen
Alexandra von Bargen - 1 Item
Hey mannen uit Nederland en België, Wat ik zoek is een hele lieve man in mijn leven die echt overal voor open staat. Moet wel eerlijk zeggen ik zit midden in een relatie maar helaas kom ik daar wat te kort. Daarom dat ik nu een man zoek die dat gaatje heerlijk op kan opvullen. Voel jij je aangesproken en denk je nou waarom niet mail me snel dan kunnen we snel een leuke afspraak maken. En dan zal ik snel vertellen wat ik allemaal lekker vind ! hoor ik je dan?? xxxx
Alexandra von Bargen
gouden slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelise
Annelise - Anale seks
Anale seks vind ik zeer spannend! Het is (waarschijnlijk) voor de meeste meisjes nieuw en daarom vind ik het leuk en spannend om eens uit te proberen. Wie o wie?
AD
AD - Masturbate-A-Thons
In mei 1995 nam een seksshop in San Fransisco (Vervelende Staten) het initiatief om mensen te stimuleren vaker de hand aan zichzelf te slaan. Ze organiseerden 10 jaar op rij Masturbate-A-Thons, die keer op keer records wisten te verbreken, zoals een man die 9 uur en 33 minuten aan een stuk masturbeerde en een vrouw die dat 7 uur en 6 minuten vol wist te houden. Het hoogste aantal orgasmes ligt op dit moment op 83 (zowel door een man als door een vrouw gehaald). De grootste afstand die een ejaculaat wist te overbruggen is maar liefst 2,5 meter voor een man en 3,15 meter voor een vrouw (!). Ik overweeg om ze ook in Nederland te gaan organiseren.
Eadaion den Dulkie
Eadaion den Dulkie - mijn schulpje
Hey MOORKOP! Na een ellenlange relatie ben ik nu weer op zoek naar leuke man just for fun die mij kan helpen om me uit mijn schulpje te kruipen. Laat jij vrouwen goed in hun waarde maar weet je wel van aanpakken, laat wat van je horen! Als het je lukt om mij uit mijn schulpje te laten kruipen dan mag je daarna op me kruipen! Dagdagx
Ron
Ron - chocola
Ik smeer dit meisje lekker in met chocola. Niet alleen het aanbrengen, maar ook het aflikken is erg erotisch. Ik pas wel op met suiker. Suiker mag n.l. nooit in de vagina terecht komen, zelf niet een klein beetje, omdat suiker een bacterie laat ontwikkelen en voor een ontsteking kan zorgen die erg gevaarlijk is. Deze kan zelfs leiden tot steriliteit bij de vrouw. Dus onthoud: nooit frisdrank, fruit, slagroom, likeuren, snoepgoed, en dergelijke in de vagina stoppen!
Gordon
Gordon - dp
Laatst voor het eerst een klassieke DP gedaan. Ik kwam erachter dat voor de mannen geldt dat ze niet vies moeten zijn van contact met elkaar. De wand tussen je vagina en anus is best dun en zij zullen elkaar kunnen voelen alsof ze met hun piemels tegen elkaar aan wrijven. Voor sommige wat homofobe mannen is dit bij voorbaat een garantie om de erectie te verliezen. Ook hun benen zullen elkaar raken en het zal zelfs voorkomen dat ze met hun ballen tegen elkaar aankletsen. Bij mij was dit gelukkig niet het geval.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook