This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Josje  Buitenweg
Josje Buitenweg - 4 Items
Hey Guys! nadat ik zes jaar in Schotland heb gewoond ben ik weer terug in Nederland. Nu ik gesetteld ben in een eigen appartementje mis ik toch de aanspraak, gezelschap en warmte van een lieve vriend. Ik ben een romantische vrouw met een gezonde dosis humor. Wil jij me “herinburgeren” en wellicht een mooie relatie met me opbouwen? Laat dan snel iets van je weten, maar doe dat dan niet graag rechtstreeks, want mijn pooier is n.l. nogal jaloers…….
Josje  Buitenweg
diverse hete items
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Josje  Buitenweg
leuk boek!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Josje  Buitenweg
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Josje  Buitenweg
lekkere borsten!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - jaarverband
Wat is wit en 12 keer zo lang? Een jaarverband
Manfred
Manfred - elkaal helemaal afmatten
Hoi! hier een normale man met een lekkere lul en een hoge sexdrive! Ben gek op vrouwen en dol op verwennen. Laten we eerste een glas wijn drinken en al aftastend en plagend tot een punt te komen dat we maar één ding willen ..... elkaal helemaal afmatten!
Boudesteijn
Boudesteijn - parkeersex
Ik wil graag in het bestuur van ee parkeersexclub en heb hier alvast wat huisregels opgesteld op basis van mijn eerste ervaringen. Vanzelfsprekend dring je jezelf niet op en betast je anderen niet zonder toestemming (“Pardon mevrouw, mag ik uw poes penetreren?”) . Ook is het nogal bedreigend om met een grote groep om een auto te gaan staan. En heren, spuit niet tegen een auto aan, want dat laat lastige vlekken achter op je leasebak. Ga nieuwelingen op een parking ook niet met zijn allen achtervolgen; je maakt ze nog bang. Ook is het not done om continu met groot licht in een auto schijnen. Als jullie ervoor zorgen dat ik in het bestuur kom dan zal ik toezien op handhaving van de regels.
Angéla
Angéla - parkeersex
Ik wil graag sex met meerdere mannen op een parkeerplaats. Mijn vriend is erbij en kijkt hoe ik van meerdere mannen geniet en doet eventueel mee. Ik ben voor bijna alles in, via mijn slipjes geef ik iedere dag een andere parkeerplaats door!
Gerdien
Gerdien - AIDS from a toilet seat
How can you get AIDS from a toilet seat? for example by sitting down before the last guy gets up!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook