This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marjan Dweil
Marjan Dweil - 4 Items
Een paar maanden terug had ik al eens een oproep gezet hier maar helaas geen slipje verkocht.. Waarschijnlijk kwam dit omdat ik geen foto's bij mijn berichtjes had geplaatst en hoewel ik van mening ben dat uiterlijk niet van belang mag zijn ben ik toch maar overstag gegaan en heb een vriendin wat blootfoto's laten maken. Zal mij benieuwen of dit dus echt scheelt…..
Marjan Dweil
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marjan Dweil
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marjan Dweil
beer
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marjan Dweil
haaaai!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - wollen dekens
Zo houd ik van wollen dekens! Ik heb een flink aantal Sole Mio's (een hele dikke en zachte deken). De oudere (gebruikte) dekens liggen op bed en de nieuwe (zachte dekens) hangen in de kast om mee te masturberen. De dekens koop ik meestal via tweede hands sites. Verder heb ik wel eens een deken van schaapvachten gebruikt, een hele grote mohair deken en een satijnen sprei. Graag zou ik nog een paar catsuits hebben die gemaakt zijn van geruite wollen dekens. Mail me als je er één wilt verkopen.
Mary Blige
Mary Blige - liggen
Hai jij daar! met je lekkere harde DONG! Als je me niet ziet staan, ga ik wel zitten, en als je me niet ziet zitten dan ga ik wel liggen, als je me niet ziet liggen dan val je dus op me!!
Carl
Carl - sex
Seks op een openbare plek brengt extra spanning met zich mee. Ik doe hetzelf ook regelmatig. Vooral de kans om betrapt te worden,of de kick dat andere mensen mee kunnen kijken. Ik spreek ook af met anderen om het met elkaar te doen. En er zijn er ook die naar parkeerplaatsen gaan voor seks met volkomen vreemden. Dat vind ik een beetje ordinair!
Hendrikus
Hendrikus - faker
Slechts weinig vrouwen , zoals dit meisje hier, komen elke keer dat je ze n*ukt. Dus als een maatje van je op staat te scheppen dat zijn vriendin elke keer komt, dan is zijn vriendin waarschijnlijk een faker. En alle orgasmes zijn verschillend. Dus als al haar orgasmes even heftig lijken, dan is ze bijna zeker aan het acteren!!
Milo
Milo - sumo
Waarom scheren Japanse sumo-worstelaars hun benen? Dan kan je ze onderscheiden van feministen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook