This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nelly Makoemba
Nelly Makoemba - 1 Item
Ik ben een sympathieke lieve meid die alleen de pech heeft dat mijn darmen heel slecht zijn en daar boven op ik vreselijk st- st- st- stotter wat voor best wel een hoop problemen zorgt in mijn dagelijks leven. Daarom eens op deze manier via een slipje proberen en gelijk open en eerlijk zijn over mijn darmproblemen zodat ik niet steeds stank voor dank krijg van het feit dat dit toch blijkbaar een probleem voor mannen is om een mooie sex-relatie te beginnen.Je bent dus gewaarschuwd!
Nelly Makoemba
slipjes....
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - tips
Hier nog wat tips van me als je lekker gaat parkeersexen: Zorg dat je een handdoek en water bij je hebt, zodat je jezelf een beetje kunt opfrissen. Natte babydoekjes zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Het handdoekje kan ook de bekleding van je leasebak beschermen tegen altijd lastig uit te leggen spermavlekken. Een beetje persoonlijke hygine is ook nooit weg. En, oh ja, zorg dat je condooms bij je hebt.Of gebruiken jullie die ook niet??
Allison Taylor
Allison Taylor - YOLO!
YOLO! You only live ones! Dus: Je leeft maar 1 keer! Dus: Doe wat je niet laten kan, want het leven, duurt maar even! :-)
Graig Bull
Graig Bull - hotdogs
Als Amerikanen rijst gooien bij een bruiloft, gooien de Aziaten dan hotdogs ?
Keith
Keith - zelf
Nu is er voor mij persoonlijk weinig nodig om aan zelfbevrediging te doen, maar anderen hebben kennelijk meer aanmoediging nodig. Bij deze dan: Een orgasme is een prima manier om de stress van de dag te vergeten en je helemaal te relaxen. Masturbeer eens vlak voor het slapen gaan, ik doe hetzelf al jaren!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - raadsel
Waarom gaan maar 10% van de vrouwen naar de hemel? Anders zou het de hel zijn.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook