This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Patries Boer
Patries Boer - 1 Item
Nee, ik heb nog nooit in mijn leven iets gestolen! Maar ik heb wel sexuele dingen gedaan die niet door de beugel konden. Het lijkt er op dat ik daar de rest van mijn leven hier mee zal moeten leren leven. Sja, fouten heb ik zeker gemaakt maar heb ik daarom dan geen recht meer op geluk? Geloof jij dat een mens ook in positieve zin kan veranderen? Of tekent 1 sexuele misstap iemand voor de rest van het leven? Ik wil net als ieder ander meisje een vriend, huisje, sexbios en beestje zeg maar. Geef jij me een kans?
Patries Boer
lekkere hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

vickey vriemels
vickey vriemels - raadsel
een condoom, een tampon en een vibrator komen tegelijk bij een kruispunt. Wie heeft er voorrang? De vibrator want dat is gemotoriseerd verkeer!
Miko
Miko - let op@!
Let bij dit meisje goed op! Als haar kreunen niet synchroon loopt met jouw handelingen, dan is er iets mis. Als jij stopt en zij gaat maar door in hetzelfde ritme en met dezelfde intensiteit, dan is ze de boel aan het belazeren, zoals laatst bij mij......
Harry Prick
Harry Prick - intensief
De eerste keer dit meisje spuitend klaarkomt, zal ze zich misschien schamen, omdat ze denkt dat ze het bed heeft ondergeplast. Bovendien is het orgasme erg intens en intiem. Bereid je maar vast voor op schreeuwen, beestachtig grommen en vieze taal. Stel haar na afloop dus een beetje gerust en wees lief voor haar. Ook zal ze de komende dagen misschien een erg gevoelige vagina hebben. Maar wat wil je: niets is intenser dan een vaginaal orgasme. mmm
Doktor Hans
Doktor Hans - raadsel
Wat zeg je tegen je vrouw als ze 2 blauwe ogen heeft? Niets, want je hebt het al 2 keer gezegd.
Elmer
Elmer - KERSTBOOM met een grote PIEK.NL
HEY HOPPEMA, Ik lees hier iets over een meisje maar jij was niet haar eerste klant die dag :-) Want die ochtend heb ik de beste trio van mijn leven gehad! Het was... geweldig met deze TOPPERS!, als een KERSTBOOM met een grote PIEK! Na binnenkomst, betalen & douchen was het meteen al staand zoenen en knuffelen met de één terwijl de ander me stijf pijpte. En toen... een waas van genot en wisselende posities. Dan pijpte de één me en zoende de ander, of likte mijn oor, of zat op mijn gezicht, dan weer ne#kte de ander me of speelde met mijn tepels... en zo maar door tot ik na 50 minuten knallend in een mondje klaarkwam. Toen nog even met die twee mooie vrouwen geknuffeld en gebabbeld. Ik ben nog nooit zo lekker in mijn KRANS verwend en ik liep nog dagen met mijn hoofd in de lucht. Helaas, een van de twee gaat dinsdag al terug naar BULGARIJE, dus tenzij je heel snel bent wordt dat pas in januari..... Ook ik ben weer aan het sparen! Ciao weer……. YOLO toch?? (you only live once!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook