This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Willemien Wittebol
Willemien Wittebol - 1 Item
Hallo lekkere stoute kerels!!! Ik ben best spontaan, hou van gek doen, lol trappen, uitgaan, lekker eten. Ook vind ik het fijn om gewoon lekker een avondje een leuke film te kijken bij voorkeur in een sexbios in België. (ik neem altijd genoeg tissues mee!)
Willemien Wittebol
lekker stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruin
Mevrouw de Bruin - mannen die het niet erg vinden om een lekker te sexen met een oudere dame
Ik werd erop gewezen dat ik op deze manier wel in contact zou kunnen komen met mannen die het niet erg vinden om een lekker te sexen met een oudere dame. Als ik dit eerder had geweten had ik wel sneller een oproep geplaatst maar goed. Ik ben dus een alleenstaande, onafhankelijke, hete oudere dame. Nog altijd zin in sex maar bij gebrek aan een partner of iemand die sex met een oudere wil is dit al weer heel lang geleden. Het lijkt me zo geil om nog eens (of het liefst vaker) op mijn oude dag een goede beurt te krijgen maar ik kan me niet voorstellen dat er mannen zitten te wachten op een oud lichaam? Meen je het echt en zou je het niet erg vinden om het bed met mij te mogen/moeten delen dan wil ik je verzoeken contact met me te zoeken. Het liefste zou ik een iets jonger iemand willen vinden maar dat zal wel een wens blijven, ik zie het wel. Als je maar aardig bent en schoon op jezelf dan kijken we wel hoe het gaat lopen. Mijn vriendin heeft een foto gemaakt zodat je ziet hoe ik er uit zie ongeveer…..
Rienk
Rienk - raadsel
Waarom huwen vrouwen intelligente mannen? Tegengestelde polen trekken elkaar aan.
Tamira Plaszeks
Tamira Plaszeks - TAMP in mijn kontje
Tja, als ik heel eerlijk ben dan heb dus toch liever een TAMP in mijn kontje dan een vinger! Ik vind een vinger n.l. vaak veel sneller ruw, oppassen met randjes aan nagels en dat soort gedoe, kan snel teveel zijn, toch? Een TAMP daarintegen heeft dat dus niet, geen knokkels, geen ruwe werkhanden, geen nagels, voelt echt anders!
David
David - kurk
Bubbels en seks gaan goed samen. Vooral om het over elkaar heen te gieten en af te likken. Zeker als de champgane goed koud is geeft dat een bijzondere sensatie. Doe dat wel met mate, want een doorweekt matras droogt niet 1-2-3. Strikt genomen zijn flessen natuurlijk geen levensmiddelen, maar mocht je het, net als ik , een geil idee vinden om een fles champagne leeg te gieten in je meisje pas dan wel op dat de kurk er al uit is....
Marco
Marco - fake
Jongens, let bij dit meidsje svp goed op! Als ze komt en direct uit bed springt om haar tanden te poetsen, dan heeft ze waarschijnlijk gefaket. Zoals bij mij laatst... De meeste vrouwen hebben n.l. een paar minuutjes nodig om weer op aarde te landen na een orgasme.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook